Yi Action Camera 2 s displejem a Yi Handheld Gimbal 2

Yi Technology na MWC 2017 v Barceloně představila inovovanou 1080p 60fps akční kameru Yi Sports Action Camera 2, která má dotykový displej a také gimbal s přisvětlovací diodou Yi Handheld 2.

Akční kamera Yi Sports Action Camera prošla naší recenzí a nevedla si vůbec špatně. Yi technology teď představila její inovovanou verzi s dotykovým displejem a také nový gimbal, který má řadu nových funkcí.

Novinková Yi Sports Action Camera by měla být svými parametry stejná, jako její předchůdce, ale nově s 2,19" dotykovým displejem na zadní straně. Kamera by jako své maximum měla umět 1080p video s 60fps a interpolovaně i 2K rozlišení.

První generace Yi Sports Action Camera se v ČR prodává za tuto cenu:

Xiaomi Yi Sports Camera lze pořídít v českých e-shopech za cenu od Kč do (Zdroj: Heureka.cz) Porovnat ceny >>

Ještě mnohem zajímavěji vypadá Yi Handheld 2, který přidává nové funkce. Nově je integrován joystick, kterým můžete ovládat kameru připevněnou ke gimbalu, tlačítkem na gimbalu můžete spustit nahrávání kamery a nechybí ani tlačítko pro spuštění přisvětlovací diody. Další dvě nové tlačítka na ovladači stabilizátoru jsou pro změnu expozice při nahrávání.

Podívejte se na video (polsky), které zachycuje veškeré novinky od Yi Technology:

Text: Ondřej Kaňa
Zdroj: YouTube

Aktuality

SJCAM C200: nová akční kamera, která je zbytečná

SJCAM přichází na trh s novou akční kamerou. Model C200 bohužel nepřináší nic zázračného. Interpolované 4K rozlišení s maximálně 24 snímky za sekundu a nativní Full HD video s 60fps je dnes už základ. Potěší snad jen vodotěsná konstrukce.

GoPro Hero 9 Black: 5K rozlišení a přední barevný displej

  

Oficiální představení GoPro Hero9 Black odhalilo, že tato nová akční kamera nabídne až 5K rozlišení a na přední straně se nově objeví barevný selfie displej. Jaká je cena novinky a co všechno GoPro Hero9 Black nabízí?

Niceboy VEGA X - videopohled na akční kameru

Nativní 4K rozlišení, stabilizace X-STEADY či 2" dotykový displej nabízí nová akční kamera Niceboy VEGA X, kterou si představíme ve videopohledu. Jaké funkce nabízí nejnovější přírustek mezi akčními kamerami?

Niceboy VEGA X PRO VS GoPro Hero8 Black VS DJI Omos Action

GoPro Hero8 Black, DJI Osmo Action i Niceboy VEGA X PRO jsou akční kamery, které zvládají 4K 60fps rozlišení a jsou vodotěsné bez pouzdra. Jak si tyto akční kamery vedou ve srovnání parametrů a jaká je cena?

Niceboy VEGA X: levná 4K akční kamera se stabilizací

Niceboy na český trh uvede další novou akční kameru. Model VEGA X bude disponovat reálným 4K rozlišením či dotykovým displejem a zaujmout by měl hlavně svou nízkou cenou. Co vše kamera umí a jaká bude cena?

Niceboy VEGA X PRO – 4K 60fps video a vodotěsnost do 12 m

Na český trh přichází nová akční kamera, která podporuje 4K 60fps video a navíc je vodotěsná i bez pouzdra. Niceboy VEGA X PRO bude mít dokonce dva displeje. Jaká je cena a co vše tato nová akční kamera umí?

Jak a podle čeho správně vybrat kameru do auta?

Výrobci kamer do auta se nás snaží přesvědčit, že nejdůležitější jsou funkce jako je hlášení z vybočení z pruhu nebo hlášení radarů. Jenže neměla by u kamery být důležitější kvalita videa? Jakou kameru do auta koupit?

www.techfan.cz - Váš průvodce moderními technologiemi

Na tomto webu se mohou zobrazovat reklamní odkazy. Získané prostředky z reklamních odkazů jsou použity k provozu tohoto webu a nemají žádný vliv na obsah, témata či přívěsky.

Recenze na webu odráží zkušenosti autora a jeho pocity z recenzovaných produktů. Berte na vědomí, že výsledky recenzí jsou subjektivním hodnocením!

Zásady ochrany osobních údajů

Budete přesměrováni. Případně klikněte zde