Yi Lite Action - nová akční kamera s displejem a stabilizací

 

Yi Lite Action camera bude nástupce první kamery od Yi Technology. Novinka dostane displej, stabilizaci videa a možnost nahrávat interpolovaně až do 4K rozlišení. Podívejte se na kameru Yi Lite Action na prvním videu.

Už na MWC 2017 v Barceloně byla ukázána nová kamera od Yi Technology (psali jsme zde), nyní je jasné, že se bude jmenovat Yi Lite a také jsou dostupné specifikace této kamery.

Yi Lite má na první pohled stejný vzhled jako Yi 4K či Yi 4K+, ovšem po vzoru prvního modelu od Yi půjde o 1080p 60fps akční kameru s možností nahrávat interpolovaně do 4K 15fps rozlišení (po aktualizaci až do 4K 20fps)

Yi Lite je vybavena Sony Exmor Image senzorem s 16MPx SONY IMX206. Čip je Hisilicon Hi3556 s dvoujádrovým procesorem (800MHz A7 a 1.25 GHz A17). Kamera má objektiv s FOV 150° se světelností 2,8 a baterie o kapacitě 1200 mAh by měla vydržet na skvělých 130 minut nahrávání při 1080p 60fps rozlišení.

Nezapomnělo se ani na displej na zadní straně kamery. Ten se oproti nejvyšším modelům o trošku zmenšil a má velikosti 2", pochopitelně nabízí živý náhled nahrávaného videa a je dotykový. Yi Lite dostane také elektronickou stabilizaci videa, chybět nebude ani WiFi a Bluetooth. Rozměry kamery jsou 65mm x 30mm x 42mm a i s baterií váží 72 gramů.

Již teď se můžete podívat na akční kameru Yi Lite na první videu (anglicky):

V současné době je možné na českém trhu zakoupit tři akční kamery od Yi Technology:

Xiaomi YI Lite lze pořídít v českých e-shopech za cenu od Kč do (Zdroj: Heureka.cz) Porovnat ceny >>

Xiaomi Yi Sports Camera lze pořídít v českých e-shopech za cenu od Kč do (Zdroj: Heureka.cz) Porovnat ceny >>

Xiaomi Yi Action 2 4K lze pořídít v českých e-shopech za cenu od Kč do (Zdroj: Heureka.cz) Porovnat ceny >>

Xiaomi Yi 4K+ (4K Plus) lze pořídít v českých e-shopech za cenu od Kč do (Zdroj: Heureka.cz) Porovnat ceny >>

Aktuality

GoPro Hero VS Hero 5 VS Hero 6: rozdíly akčních kamer

Nejnovější model akční kamery od GoPro je zároveň ten nejlevnější. Jaké jsou ovšem rozdíly mezi kamerami od GoPro? Podívejte se na srovnání parametrů akčních kamer Hero, Hero5 a Hero6, které jsou jinak designem úplně stejné.

Nové a levné GoPro Hero: max. 2K video, displej a stabilizace

Na konci března se začne prodávat nejlevnější model akční kamery GoPro. Novinka se bude jmenovat jednoduše GoPro Hero a nabídne 2K 60fps rozlišení, dotykový displej a chybět nebude ani odolnost proti vodě bez pouzdra.

Xiaomi Mi Action Camera v prodeji v České republice

Xiaomi Mijia 4K nebo chcete-li Xiaomi Mi Action Camera se začala prodávat na pultech českých eshopů. Tato akční kamera s čipem Ambarella a senzorem Sony a velkou kapacitou baterie má celkem příznivou cenu.

SJCAM SJ8 PRO s 4K 60fps videem dorazí již v březnu?

SJCAM SJ8 PRO bude nejvýkonnější model akční kamery od tohoto čínského výrobce. Vypadá to, že kamera s dvojící displejů, velkou kapacitou baterie a 4K 60fps rozlišením bude oficiálně představena v březnu.

Nové akční kamery pro rok 2018. Na co se můžeme těšit?

V roce 2018 na nás výrobci akčních kamer chystají spousty novinek. Těšit se můžeme vůbec na nejlepší akční kameru od SJCAM či Niceboy. Dorazí i GoPro Hero 7 či novinka od Yi Technology? Co nového přinese rok 2018?

www.techfan.cz - Váš průvodce moderními technologiemi

Na tomto webu se mohou zobrazovat reklamní odkazy. Získané prostředky z reklamních odkazů jsou použity k provozu tohoto webu a nemají žádný vliv na obsah, témata či přívěsky.

Recenze na webu odráží zkušenosti autora a jeho pocity z recenzovaných produktů. Berte na vědomí, že výsledky recenzí jsou subjektivním hodnocením!

Zásady ochrany osobních údajů

Budete přesměrováni. Případně klikněte zde