Allie Cam: 360° kamera, která má 4K rozlišení

4K rozlišení a dvě 360° kamery, to je naprostá novinka pro virtuální realitu v podobě Allie Cam. Navíc může videa ukládat do cloud. Podívejte se na video z kamery.

Není to tak dávno, co jsme v recenzi měli nejlevnější kameru pro virtuální realitu Niceboy Pano. I novinka Allie Cam patří mezi kamery tohoto rostoucího segmentu. Sice se na rozdíl od kamery Niceboy nejedná o akční kameru, ale zase nabízí 4K rozlišení. Bohužel Allie Cam je i dražší a to citelně.

Allie Cam je kamera pro virtuální realitu bez mrtvého úhlu, má dvě 360° kamery se CMOS senzorem, který má 8MPx. Kamera je schopná nahrávat sférická videa v Ultra HD rozlišení (4 096 × 2 048) a nabízí tak jedinečný zážitek pro virtuální realitu, zvláště pokud použijete VR brýle.

Kamera je schopná nahrávat videa do cloudu, má noční vidění a je možné nahrávaného video i rovnou streamovat na YouTube.

Vzhledem ke specifikacím kamery je nutné také počítat s vyšší cenou, ta je k dnešnímu dnu v ČR stanovena na 16590Kč a kameru Allie Cam můžete zakoupit třeba zde.

Více informací o kameře zjistíte na produktové stránce Allie Cam (anglicky).

Podívejte se také na video z kamery Allie Cam. Nezapomeňte si změnit rozlišení na 4K a také si vyzkoušejte 360° rozhled pomocí ovládacího kříže v levém horním rohu videa:

Aktuality

Vybíráme zrcadlovku. Značka levně

DSLR jsou pořád tou nejlepší volbou, co koupit, když to s fotkami myslíte vážně. Jakou zrcadlovku vybrat, aby nás nezruinovala?

Zoner Studio ve verzi 18

Zoner představil svou novou verzi programu pro úpravu fotografií. Zoner studio 18 přináší zjednodušený design, vylepšené úpravy v RAW, podporu 4K rozlišení na monitorech a další.

Nejlepší nové bezzrcadlovky 2015

Bezzrcadlovky nebo chcete-li kompaktní fotoaparáty, jsou nejlepším poměrem cena a výkon. Nestačí-li Vám obyčejný kompaktní fotoaparát a kvalitní zrcadlovka Vám přijde drahá, pak je tady pro Vás náš výběr toho nejlepšího.

Jsem Ezviz S1, jsem legenda

Značka Ezviz označuje svou novou kameru za legendu. Sice jsou to silná slova, ale zaujmout může. Hlavně pro svou výdrž na jedno nabití!

www.techfan.cz - Váš průvodce moderními technologiemi

Na tomto webu se mohou zobrazovat reklamní odkazy. Získané prostředky z reklamních odkazů jsou použity k provozu tohoto webu a nemají žádný vliv na obsah, témata či přívěsky.

Recenze na webu odráží zkušenosti autora a jeho pocity z recenzovaných produktů. Berte na vědomí, že výsledky recenzí jsou subjektivním hodnocením!

Zásady ochrany osobních údajů

Budete přesměrováni. Případně klikněte zde