Zoner Studio ve verzi 18

Zoner představil svou novou verzi programu pro úpravu fotografií. Zoner studio 18 přináší zjednodušený design, vylepšené úpravy v RAW, podporu 4K rozlišení na monitorech a další.

Jako každým rokem, tak i letos přichází Zoner se svým inovovaným Photo Studiem. Verze s označením 18 přináší některé novinky. Byl upraven design celého programu, který je teď jednodušší. Hlavně byl odstraněn kritizovaný prohlížeč, který je teď samostatný. 

Pokud budete upravovat snímky, tak veškeré změny se ukládají do speciálního souboru a originální soubor se tak nezmění. Nemusíte se tak bát, že byste nenávratně změnili originální fotku. Tedy nový Zoner pracuje s nedestruktivní úpravou snímků.

Další novinkou je, že Zoner 18 umí z fotek vytvořit Full HD video. Dalším vylepšením prošla úprava světel a stínů, které je nyní přirozenější než v předchozí verzi. Nové Photo Studio podporuje i 4K displeje a je tak uzpůsobeno i pro ty nejnovější monitory.

Zoner Photo Studio 18 vyjde na 1499Kč, pokud vlastníte starší verzi, tak Vás aktualizace bude stát přijatelných 799Kč.

Zoner Photo Studio 18 PRO ESD – nová licence - ZPS18-ESD-01 lze pořídit v e-shopech za cenu od (Zdroj: Heureka.cz)
Porovnat ceny >>

Zdroj: zoner.cz

Diskusní téma: Zoner Studio ve verzi 18

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek

www.techfan.cz - Váš průvodce moderními technologiemi

Na tomto webu se mohou zobrazovat reklamní odkazy. Získané prostředky z reklamních odkazů jsou použity k provozu tohoto webu a nemají žádný vliv na obsah, témata či přívěsky.

Recenze na webu odráží zkušenosti autora a jeho pocity z recenzovaných produktů. Berte na vědomí, že výsledky recenzí jsou subjektivním hodnocením!

Zásady ochrany osobních údajů

Budete přesměrováni. Případně klikněte zde