GoPro Remo: dálkové ovládání pro akční kamery Hero5

Společnost GoPro představila nové příslušenství pro své kamery Hero5 Black a Hero5 Session. GoPro Remo je voděodolné dálkové ovládání, které reaguje na hlasové povely. Známe českou cenu.

Akční kamery GoPro Hero5 Black a Hero5 Session mají ovládání pomocí hlasových příkazů. Ne vždy je ale možné zakřičet na kameru a říct jí tak, že má například začít nahrávat video. Řešením je novinka GoPro Remo.

Dálkový ovladač GoPro Remo je voděodolný do hloubky 5 metrů a lze jej připevnit například k oblečení nebo se dá umístit na zápěstí jako hodinky. Navíc zvýrazňuje hlasové povely v hlučném prostředí nebo při silném větru. Možná si říkáte, k čemu je voděodolný ovladač pro hlasové povely. GoPro Remo má totiž také jedno velké ovládací tlačítko, se kterým kameru můžete ovládat až na vzdálenost 10 metrů.

Cena GoPro Remo byla stanovena na 89,99€ a některé české eshopy již zařadili dálkové ovládání pro GoPro Hero5 Black a Hero5 Session do svých obchodů. Cena se pohybuje takto:

GoPro Remo - AASPR-001 lze pořídít v českých e-shopech za cenu od Kč do (Zdroj: Heureka.cz) Porovnat ceny >>

Mimo samotné ovládání dostanete v prodejním balení klip pro připevnění např. na oblečení, držák na zápěstí a USB-C kabel.

GoPro HERO5 Black Edition lze pořídít v českých e-shopech za cenu od Kč do (Zdroj: Heureka.cz) Porovnat ceny >>

Zdroj : GoPro.com

Aktuality

Známe oficiální českou cenu dronu DJI Mavic PRO

DJI Mavic PRO je dron, který se dá složit do velikosti láhve a přenášet kdekoliv sebou, má 4K kamerou stabilizovanou ve třech osách a dosahuje rychlosti 64 km/h. Jaké je česká cena?

GoPro Hero5 vs Hero4 Black vs Sony FDR-X3000 (video)

GoPro Hero 5 Black a Sony FDR-X3000 jsou nejnovější 4K akční kamery, jak si povedou ve video srovnání s předchozí generací kamery GoPro Hero 4 Black? Podívejte se srovnávací video.

GoPro Karma a GoPro Hero5 Black: 4K video ukázka

GoPro Karma je první dron od této spolčenosti a spolu s akční kamerou Hero5 Black a stabilizátorem dokáží nahrávat opravdu krásná videa. Podívejte se na první video ukázky v UltraHD rozlišení.

Alternativy pro GoPro Hero5 Black. Jakou kameru vybrat?

GoPro Hero5 Black nabízí 2" displej, GPS, hlasové ovládání a hlavně 4K rozlišení a 120fps u Full HD videa. Jaká akční kamera je největší konkurencí? Alternativy nabízí Sony, Garmin, Nikon či Xiaomi.

Yuneec Breeze: dron s 4K kamerou a GPS za 13000Kč

Kompaktní dron s 4K kamerou, který má pokročilé funkce jako sledování objektu či automatický návrat do místa, ze kterého vzletěl, nemusí být drahý. Takovým příkladem je i Yuneec Breeze.

Nikon KeyMission 170: 4K voděodolná akční kamera

Nikon představil novou akční kameru, která je voděodolná i bez pouzdra. KeyMission 170 dokáže nahrávat videa ve 4K rozlišení a u 1080p videa nabídne až 120 snímků za sekundu.

www.techfan.cz - Váš průvodce moderními technologiemi

Na tomto webu se mohou zobrazovat reklamní odkazy. Získané prostředky z reklamních odkazů jsou použity k provozu tohoto webu a nemají žádný vliv na obsah, témata či přívěsky.

Recenze na webu odráží zkušenosti autora a jeho pocity z recenzovaných produktů. Berte na vědomí, že výsledky recenzí jsou subjektivním hodnocením!

Zásady ochrany osobních údajů

Budete přesměrováni. Případně klikněte zde
Budete přesměrováni. Případně klikněte zde