GoPro Remo: dálkové ovládání pro akční kamery Hero5

Společnost GoPro představila nové příslušenství pro své kamery Hero5 Black a Hero5 Session. GoPro Remo je voděodolné dálkové ovládání, které reaguje na hlasové povely. Známe českou cenu.

Akční kamery GoPro Hero5 Black a Hero5 Session mají ovládání pomocí hlasových příkazů. Ne vždy je ale možné zakřičet na kameru a říct jí tak, že má například začít nahrávat video. Řešením je novinka GoPro Remo.

Dálkový ovladač GoPro Remo je voděodolný do hloubky 5 metrů a lze jej připevnit například k oblečení nebo se dá umístit na zápěstí jako hodinky. Navíc zvýrazňuje hlasové povely v hlučném prostředí nebo při silném větru. Možná si říkáte, k čemu je voděodolný ovladač pro hlasové povely. GoPro Remo má totiž také jedno velké ovládací tlačítko, se kterým kameru můžete ovládat až na vzdálenost 10 metrů.

Cena GoPro Remo byla stanovena na 89,99€ a některé české eshopy již zařadili dálkové ovládání pro GoPro Hero5 Black a Hero5 Session do svých obchodů. Cena se pohybuje takto:

GoPro Remo - AASPR-001 lze pořídít v českých e-shopech za cenu od Kč do (Zdroj: Heureka.cz) Porovnat ceny >>

Mimo samotné ovládání dostanete v prodejním balení klip pro připevnění např. na oblečení, držák na zápěstí a USB-C kabel.

GoPro HERO5 Black Edition lze pořídít v českých e-shopech za cenu od Kč do (Zdroj: Heureka.cz) Porovnat ceny >>

Zdroj : GoPro.com

Aktuality

SJCAM SJ7 STAR vs Yi 4K Camera 2: srovnání TOP kamer

SJ7 STAR je nejnovější kamera od SJCAM, která přichází s procesorem Ambarella a senzorem Sony, tedy stejným hardwarem jako u akční kamery Yi 4K. Jak si tyto dvě kamery vedou ve srovnání parametrů?

YI Handheld Gimbal oficiálně s výdrží až 4,5 hodiny

Společnost Yi Technology, která je známá hlavně výrobou akčních kamer pro Xiaomi oficiálně představila stabilizátor pro akční kamery. Ten nabízí stabilizaci ve 3 osách a dlouho výdrž na baterii.

Feiyu Summon je akční kamera na 3-osém gimbalu

Feiyu Summon je akční kamera s nativním 2K rozlišením, kterou dostanete i s vlastním stabilizátorem tří os. Parametry kamery sice nenadchnou, ale jako kombinace s gimbalem to může být zajímavá volba.

Trh s kamerami se mění! Už nechceme to nejlevnější

Doba se posunula a lidé již nechtějí nejlevnější akční kamery, ale žádají to nejlepší. Opravdové 4K rozlišení a co nejvíce snímků u Full HD, bez stabilizace to také nejde. A výrobci kamer na to slyší.

www.techfan.cz - Váš průvodce moderními technologiemi

Na tomto webu se mohou zobrazovat reklamní odkazy. Získané prostředky z reklamních odkazů jsou použity k provozu tohoto webu a nemají žádný vliv na obsah, témata či přívěsky.

Recenze na webu odráží zkušenosti autora a jeho pocity z recenzovaných produktů. Berte na vědomí, že výsledky recenzí jsou subjektivním hodnocením!

Zásady ochrany osobních údajů

Budete přesměrováni. Případně klikněte zde