DJI Mavic PRO: ukázkové video z dronu ve 4K rozlišení

Nový DJI Mavic PRO se dostává mezi první majitele a objevují se tak první video ukázky z tohoto dronu. Mavic PRO má spousty pokročilých funkcí a i video, které natáčí, stojí za to.

DJI Mavic Pro DJIM0250 lze pořídít v českých e-shopech za cenu od Kč do (Zdroj: Heureka.cz) Porovnat ceny >>

Největší konkurent pro GoPro Karma je dron DJI Mavic PRO, který nabízí dokonce více funkcí než dron od GoPro.

DJI Mavic PRO dosahuje maximální rychlosti 64 km/h a na jedno nabití vydrží ve vzduchu 27 minut. Navíc se dá složit do kompaktní velikosti 198 x 83 x 83 mm. Maximální výška letu tohoto dronu je 13 km a vzdálenost až 5 km. Dron také dokáže sledovat libovolný objekt či bod, který označíte dotykem na displeji.

Integrovaná kamera je stabilizovaná ve třech osách a dokáže nahrávat až ve 4K rozlišení s 30 snímky za sekundu. Pochopitelně je k dispozici i 1080p video, ve kterém lze navolit až 96fps. Více informací o DJI Mavic PRO si můžete přečíst v našem článku.

Na internetu se objevují první videa, které Mavic PRO natočil a opravdu ta kvalita stojí za to. Na jedno video se můžete podívat, nezapomeňte si změnit rozlišení na 4K:

DJI Mavic Pro DJIM0250 lze pořídít v českých e-shopech za cenu od Kč do (Zdroj: Heureka.cz) Porovnat ceny >>

Co říkáte na kvalitu videa, které natočil dron DJI Mavic PRO? Napište do diskuze:

www.techfan.cz - Váš průvodce moderními technologiemi

Na tomto webu se mohou zobrazovat reklamní odkazy. Získané prostředky z reklamních odkazů jsou použity k provozu tohoto webu a nemají žádný vliv na obsah, témata či přívěsky.

Recenze na webu odráží zkušenosti autora a jeho pocity z recenzovaných produktů. Berte na vědomí, že výsledky recenzí jsou subjektivním hodnocením!

Zásady ochrany osobních údajů

Budete přesměrováni. Případně klikněte zde