Testujeme akční kameru Xiaomi Yi Sport Black Edition

Dvě kamery od Xiaomi dorazily do redakce na testování. Xiaomi Yi Sports Black Edition je outdoorová kamera s Full HD videem při 60fps a 16MPx senzorem Sony.

Možná si říkáte, že kameru Xiaomi Yi Sport jsme v testu už měli. Ano je tomu tak, recenzi najdete zde. Od původní recenze uplynul rok a my se v novém testu podíváme na to, jestli kamera může uspět i v dnešní době. A taky bude zajímavé se podívat na to, jak se vyvinula kvalita videa a fotografií po vydání nových aktualizací pro kameru. Z eshopu kamerov.cz navíc dorazila Xiaomi Yi Sport v nové Black edici, která jí opravdu sluší. Jedná se o evropskou verzi kamery - pozor, na našem trhu se bohužel dá koupit i čínská verze!

Xiaomi Yi SportXiaomi Yi Sport

Kamera dokáže natáčet videa v rozlišení 1080p při 60fps, nově také ve 2K rozlišení s 30 snímky za sekundu. Disponuje 16MPx senzorem Sony IMX206. Recenzi kamery Xiaomi Yi Sport Black právě připravujeme a vy se můžete ptát na vše, co Vás zajímá v naší diskuzi:

Xiaomi Yi Sports Camera lze pořídít v českých e-shopech za cenu od Kč do (Zdroj: Heureka.cz) Porovnat ceny >>

www.techfan.cz - Váš průvodce moderními technologiemi

Na tomto webu se mohou zobrazovat reklamní odkazy. Získané prostředky z reklamních odkazů jsou použity k provozu tohoto webu a nemají žádný vliv na obsah, témata či přívěsky.

Recenze na webu odráží zkušenosti autora a jeho pocity z recenzovaných produktů. Berte na vědomí, že výsledky recenzí jsou subjektivním hodnocením!

Zásady ochrany osobních údajů

Budete přesměrováni. Případně klikněte zde