Samsung Gear 360: virtuální realita na dosah

Samsung představil kameru, která je ideální pro brýle Gear VR. Virtuální obsah je teď na dosah pro každého.

Nová kamera od Samsungu s označením Gear 360 má dva objektivy s efektem rybího oka a 15MPx. Dokáže natočit panoramatické video o rozlišení 3840 × 1920 s 30 snímky za sekundu. Pokud nechcete 360° video, můžete aktivovat jen jednu kameru se širokoúhlým záběrem 180°. Fotografie je možné pořizovat až do rozlišení 30MPx.

Světelnost objektivů je f/2.0, procesorem v kameře je DRIMe5s. Kamera má také certifikovanou odolnost IP53, tedy odolnost proti stříkající vodě. Nechybí WiFi, bluetooth a NFC. Baterie má kapacitu 1350 mAh. Videa z kamery lze ukládat na SD karty až do velikosti 128GB.

 

 

Pokud ke kameře připojíte mobil pomocí aplikace (která je dostupná zatím jen pro mobilní telefony z řady Galaxy S6 a S7) a ten vložíte do brýlí Gear VR, tak se můžete rozhlížet, jako byste se dívali na skutečný svět. 
 
Samsung virtuální realitu posouvá zase o kousek dál. A pro své brýle tak nabízí možnost, jak si pořizovat vlastní obsah a nespoléhat se na aplikace třetích stran...
 
Co na novinku Samsung Gear 360 říkáte?

www.techfan.cz - Váš průvodce moderními technologiemi

Na tomto webu se mohou zobrazovat reklamní odkazy. Získané prostředky z reklamních odkazů jsou použity k provozu tohoto webu a nemají žádný vliv na obsah, témata či přívěsky.

Recenze na webu odráží zkušenosti autora a jeho pocity z recenzovaných produktů. Berte na vědomí, že výsledky recenzí jsou subjektivním hodnocením!

Zásady ochrany osobních údajů

Budete přesměrováni. Případně klikněte zde