Recenze akční kamery Niceboy VEGA 6 star. Jak uspěla?

Niceboy VEGA 6 star se chce stát hvězdou mezi akčními kamerami. Zazáří na tomto přeplněném nebi se svým videem a optickou stabilizací? VEGA 6 star prošla naším testem, jak v recenzi dopadla?

Niceboy VEGA 6 star dokáže nahrávat videa až do 4K 24fps rozlišení, které je ovšem interpolované. Nejvyšším nativním rozlišením je 2K s 30fps a u Full HD videa je k dispozici až 60fps. Tato akční kamera od Niceboy využívá optickou stabilizaci pomocí gyroskopu a v menu najdeme širokou škálu nastavení. V naší recenzi si můžete stáhnout videa z kamery a podívat na fotografie pořízené kamerou.

Niceboy Vega 6 Star lze pořídít v českých e-shopech za cenu od Kč do (Zdroj: Heureka.cz) Porovnat ceny >>

Aktuality

DOD LS475W+: autokamera i pro špatné osvětlení s GPS

DOD LS475W+ je černá skříňka do auta, která umí 1080p 60fps video a je vybavena senzorem Sony z řady Starvis, který je určen pro nahrávání za špatných světelných podmínek a v noci. Má GPS a v balení kamery je i polarizační filtr.

Yi Lite VS SJCAM SJ5000x Elite: srovnání akčních kamer

Ač to vypadalo, že se letos nedočkáme žádné nové akční kamery s 1080p 60fps rozlišením, tak opak je pravdou. Yi Lite je taková novinka a my jsme ji srovnali s velmi oblíbenou SJCAM SJ5000x Elite. Jakou kameru koupit?

Vybíráme černou skříňku do auta. Jakou autokameru koupit?

Pokud vybíráte kameru do auta, tak se podívejte, jaké černé skříňky jsme vybrali. Do souboje jsme zařadili Yi Dashboard, Cel-Tec CD30X, SJCAM SJDASH a Xiaomi Mijia Car DVR. Všechny nabízejí displej a minimálně Full HD rozlišení.

Yi 4K a Yi 4K+ dostávají novou aktualizaci firmwaru

O jedny z dvou nejlepších akčních kamer na trhu je dobře postaráno, i co se podpory týče. Yi 4K a Yi 4K+ dostávají další aktualizaci. Yi 4K+ dostává vylepšení hlasové ovládání a Yi 4K si zase lépe poradí se špatným osvětlením.

Dron DJI Mavic PRO Platinum: 4K video a 30 minut letu

DJI vylepšila svůj dron Mavic PRO. Ten nově vydrží ve vzduchu na jedno nabití 30 minut a má o 60% tišší chod než předchůdce. DJI Mavic PRO Platinum bude mít opět kameru s 4K rozlišením a velmi malé rozměry.

Recenze autokamery Cel-Tec, nová akční kamera Xiaomi Mijia 4K

OHLÉDNUTÍ SRPEN - recenzí prošla černá skříňka do auta Cel-Tec CD30X s GPS, představena byla nová akční kamera Xiaomi Mijia 4K, očekávat můžeme SJCAM SJ8 s 4K 60fps rozlišením a srovnali jsme GoPro Hero5 a Niceboy Vega 5.

Niceboy Vega 5 vs GoPro Hero5: video srovnání akčních kamer

Nejvyšší modely akčních kamer Niceboy a GoPro se liší nejen svou cenou, ale také svými hardwarovými parametry. Jak jsou na tom v přímém srovnání kvality videa? Podívejte se na video srovnávající GoPro Hero5 a Niceboy Vega 5.

www.techfan.cz - Váš průvodce moderními technologiemi

Na tomto webu se mohou zobrazovat reklamní odkazy. Získané prostředky z reklamních odkazů jsou použity k provozu tohoto webu a nemají žádný vliv na obsah, témata či přívěsky.

Recenze na webu odráží zkušenosti autora a jeho pocity z recenzovaných produktů. Berte na vědomí, že výsledky recenzí jsou subjektivním hodnocením!

Zásady ochrany osobních údajů

Budete přesměrováni. Případně klikněte zde