Ovládejte Xiaomi Yi pomocí hodinek Apple Watch

Nejnovější aktualizace aplikace YI Action Camera pro iPhone umožňuje aplikaci instalovat i na hodinky Apple Watch. 

Pokud vlastníte kameru Xiaomi Yi - Aktuální cena Xiaomi Yi Sports Camera v českých e-shopech: (Zdroj: Heureka.cz, ) - a máte iPhone a hodinky Apple Watch, tak nově můžete tuto outdoorovou kameru ovládat právě pomocí těchto hodinek!

Bohužel chybí živý náhled nahrávaného videa na hodinkách, nicméně u videa nechybí možnost zapnout natáčení či spustit time-lapse video. U fotografií můžete pořídit jednotlivou fotku, spustit časovač, vytvořit time-lapse fotografie či použít funkci "burst", tedy sérii fotografií vyfocených rychle za sebou.

Aplikace pro hodinky Appe Watch - Aktuální cena Apple Watch 42mm v českých e-shopech: (Zdroj: Heureka.cz, ) - je stále v stádiu vývoje a jedná se v podstatě o beta verzi. Je tady možné, že další funkce budou následovat.

Tip: Přídavný displej pro kameru Xiaomi Yi!

Co říkáte na možnost ovládat kameru Xiaomi Yi pomocí hodinek Apple Watch? Napište nám do diskuze:

www.techfan.cz - Váš průvodce moderními technologiemi

Na tomto webu se mohou zobrazovat reklamní odkazy. Získané prostředky z reklamních odkazů jsou použity k provozu tohoto webu a nemají žádný vliv na obsah, témata či přívěsky.

Recenze na webu odráží zkušenosti autora a jeho pocity z recenzovaných produktů. Berte na vědomí, že výsledky recenzí jsou subjektivním hodnocením!

Zásady ochrany osobních údajů

Budete přesměrováni. Případně klikněte zde