Nové objektivy Carl Zeiss Milvus dostupné v ČR!

Nové SLR objektivy Carl Zeiss Milvus jsou dostupné už i v České republice. Ty disponují precizním manuálním ostřením a nabízí vysoký a stabilní obrazový výkon u všech ohniskových vzdáleností.

Carl Zeiss Milvus 50mm f/1,4 ZE Canon

Carl Zeiss Milvus 50mm f/1,4 ZE Canon lze pořídit v e-shopech za cenu od (Zdroj: Heureka.cz)
Porovnat ceny >>

ZEISS Milvus 1,4 50mm má 10 členů v 8 skupinách. Tento objektiv má jeden asférický povrch a čtyři optické členy ze speciálního skla a užívá optickou konstrukci ZEISS Distagon. Výhoda designu ZEISS Distagon nabízí velmi dobrý výkon obrazu i při vysoké světelnosti. Snímky z ZEISS Milvus 1.4/50 na full-frame odpovídají pohledu lidského oka a mohou tak být použity pro mnoho různých účelů.

Carl Zeiss Milvus 85mm f/1,4 ZE Canon

Carl Zeiss Milvus 85mm f/1,4 ZE Canon lze pořídit v e-shopech za cenu od (Zdroj: Heureka.cz)
Porovnat ceny >>

Krátký teleobjektiv ZEISS Milvus má 11 členů v 9 skupinách. Je postaven na optické konstrukci ZEISS Planar a je tak vhodný především pro portrétní fotografie. Pokud chcete, aby hlavní objekt byl naprosto izolován od pozadí a zdůrazněn bokeh, je tento objektiv právě pro Vás. Čistě sférický optický design vytváří harmonický bokeh a použití speciálního skla zaručuje extrémně nízkou chromatickou aberaci.

 

www.techfan.cz - Váš průvodce moderními technologiemi

Na tomto webu se mohou zobrazovat reklamní odkazy. Získané prostředky z reklamních odkazů jsou použity k provozu tohoto webu a nemají žádný vliv na obsah, témata či přívěsky.

Recenze na webu odráží zkušenosti autora a jeho pocity z recenzovaných produktů. Berte na vědomí, že výsledky recenzí jsou subjektivním hodnocením!

Zásady ochrany osobních údajů

Budete přesměrováni. Případně klikněte zde