Movi: 4K kamera pro živé streamy

Na veletrhu CES v Las Vegas byla představena 4K kamera, která nese jednoduchý název Movi a je určena pro živé streamy!

Kamera Movi je vybavena procesorem Ambarella A9SE a 12Mpx senzorem. Díky tomu dokáže natáčet videa až v rozlišení 4K (3840 x 2160) a to při 30 snímcích za sekundu! Úhel záběru je 150° a kamera disponuje stereo mikrofonem, takže by měla nahrávat i velmi slušný zvuk.

Movi disponuje také certifikací IPX4 (chráněno proti stříkající vodě) a její základna je z magnetu. Tedy kameru můžete uchytit na kovový povrch a nepotřebujete tak žádný stativ. Rozměry kamery jsou pak pouze 63x50mm.

Co na kameře je nejzajímavější, že umožňuje živý stream a hlavně i možnost editace videa v reálném čase pomocí aplikace, která je ke kameře Movi určena. Pro pochopení, jak celý proces funguje, se podívejte na video níže.

Co na kameru říkáte? Napište nám do diskuze:

www.techfan.cz - Váš průvodce moderními technologiemi

Na tomto webu se mohou zobrazovat reklamní odkazy. Získané prostředky z reklamních odkazů jsou použity k provozu tohoto webu a nemají žádný vliv na obsah, témata či přívěsky.

Recenze na webu odráží zkušenosti autora a jeho pocity z recenzovaných produktů. Berte na vědomí, že výsledky recenzí jsou subjektivním hodnocením!

Zásady ochrany osobních údajů

Budete přesměrováni. Případně klikněte zde