Moka: nejmenší 4K kamera na světě s magnetickým držákem

Mokacam vyvinul nejmenší 4K kameru na světě, které navíc získala ocenění Reddot za design. Co nabízí?

Nová Mokacam nabízí jako své nejvyšší rozlišení videa 4K s 15fps a voděodolnost až do hloubky 60 metrů. Taková odolnost proti vodě se jen tak nevidí, většina outdoorových kamer je v pouzdru voděodolná do hloubky 30 metrů.

Z dalších specifikací můžeme zmínit 60fps u Full HD videa, 16MPx senzor Sony, širokoúhlý objektiv s 152° nebo WiFi. Velmi zajímavé jsou i rozměry kamery: 45x45x35 mm.
 
Díky magnetickému držáku je možné Mokacam připevnit na jakýkoliv kovový povrch bez nutnosti montáže. A zajímavostí je, že se ke kameře dá připevnit i displej nebo náhradní baterie, která zvýší kapacitu baterie samotné kamery (ta má 1000 mAh).
 
Kamera Mokacam 4K se začne prodávat za cenu 169$. Co na kameru říkáte? Napište nám do diskuze níže a také se můžete podívat na video s kamerou Mokacam 4K (v angličtině) a fotogalerii kamery.

www.techfan.cz - Váš průvodce moderními technologiemi

Na tomto webu se mohou zobrazovat reklamní odkazy. Získané prostředky z reklamních odkazů jsou použity k provozu tohoto webu a nemají žádný vliv na obsah, témata či přívěsky.

Recenze na webu odráží zkušenosti autora a jeho pocity z recenzovaných produktů. Berte na vědomí, že výsledky recenzí jsou subjektivním hodnocením!

Zásady ochrany osobních údajů

Budete přesměrováni. Případně klikněte zde
Budete přesměrováni. Případně klikněte zde