Kompakty Canon EOS M10, G5 X a G9 X dostupné v ČR. Známe cenu

Tři nové kompakty od společnosti Canon jsou konečně dostupné i v České republice. Kolik stojí a jaké mají parametry?

Nejnovější kompaktní fotoaparáty od společnosti Canon dorazily do České republiky. Podívejte se, co můžete čekat od Canon EOS M10, G5 X a G9 X.

Canon EOS M10

Canon EOS M10 lze pořídít v českých e-shopech za cenu od Kč do (Zdroj: Heureka.cz) Porovnat ceny >>

Obrazový snímač CMOS a pokročilý procesor DIGIC 6 zajišťují velmi rychlé focení s vysokou kvalitou ve své cenové třídě. Rozlišení 18MPx je dostatečné na rozměry snímače. Nový Canon EOS M10 perfektně zachytí barvy i za slabého osvětlení. To vše je ukryto ve velice kompaktním a stylovém těle.

Procesor u M10 dokáže kontinuálně snímat rychlostí 4,6 snímku za sekundu (ve formátu RAW je to až 7 snímků za sekundu). Můžete tedy instinktivně reagovat v každé situaci a snadno zachytit ten správný okamžik, což často odlišuje průměrnou fotografii od té nejlepší. Inovovaný systém automatického zaostřovaní přináší výrazné zrychlení zaostřování oproti předešlé generaci. 

CANON PowerShot G9 X

Canon PowerShot G9 X lze pořídít v českých e-shopech za cenu od Kč do (Zdroj: Heureka.cz) Porovnat ceny >>

Základ PowerShot G9 X tvoří výkonný 1,0" CMOS snímač s efektivním rozlišením 20,2 Mpx a to vše doplňuje procesor DIGIC 6 s technologií iSAPS. Skrze inteligentní optický stabilizátor obrazu dosáhnete ostrých, čistých a stabilních záběrů pro fotografie a filmy i při držení fotoaparátu v rukou nebo za slabého osvětlení. Vybaven je objektivem s mimořádně vysokou světelností f/2,0 a 3× optickým zoomem, které zajistí ostré a čisté snímky za každého osvětlení. Navíc opravdu velmi dobře vypadá. 

PowerShot G9 X nabízí podporu 14bitových souborů typu RAW a vytváření filmů v ohromující kvalitě Full HD. S 3palcovou dotykovou obrazovkou budete mít vše pevně v rukou. A s pomocí kontinuálního snímání 6 snímků za sekundu budete fotit s jistotou a neuteče vám žádná rychlá akce. Užijte si kreativní ovládání s přizpůsobitelným ovládacím kroužkem objektivu a minimalistickým uspořádáním tlačítek. 

Canon PowerShot G5 X

Canon PowerShot G5 X lze pořídít v českých e-shopech za cenu od Kč do (Zdroj: Heureka.cz) Porovnat ceny >>

Canon PowerShot G5 X je kvalitní kompaktní fotoaparát s profesionálním ovládáním. Je vybaven 20,2Mpx CMOS snímačem velikosti 1" a kvalitním objektivem 24-100mm s výbornou světelností f/1,8-2,8. Canon G5 X o proti G9 X (viz výše) má vestavěným 2,36M OLED hledáčkem. Pochopitelně disponuje i 3" výklopným dotykovým displejem s rozlišením 1,04 miliony obrazových bodů. Má sáňky pro blesk ale i blesk vestavěný. Dále pak Wi-Fi modul s NFC, Nahrává FullHD video 1080/60p!

Co říkáte na nové kompakty od Canon? Napište nám do diskuze:

www.techfan.cz - Váš průvodce moderními technologiemi

Na tomto webu se mohou zobrazovat reklamní odkazy. Získané prostředky z reklamních odkazů jsou použity k provozu tohoto webu a nemají žádný vliv na obsah, témata či přívěsky.

Recenze na webu odráží zkušenosti autora a jeho pocity z recenzovaných produktů. Berte na vědomí, že výsledky recenzí jsou subjektivním hodnocením!

Zásady ochrany osobních údajů

Budete přesměrováni. Případně klikněte zde