Jak fotí Nikon D7100? Fotografie od majitelů zrcadlovky

Podívejte se na uživatelské fotografie ze zrcadlovky Nikon D7100. Jak kvalitní fotky pořizuje? 

Nikon D7100 je na své robustné a odolné tělo překvapivě lehký fotoaparát. Vzhledem k tomu, že přístroj D7100 neobsahuje antialiasingový filtr (OLPF), využívá maximálně možností obrazového snímače CMOS formátu DX s 24,1 milionů pixelů a zachycuje s vysokou ostrostí i ty nejjemnější struktury. Systém automatického zaostřování s 51 zaostřovacími poli nabízí vysokou rychlost a extrémní přesnost na profesionální úrovni. Fotoaparát je odolný proti prachu a klimatickým vlivům, je vybavený horním a zadním krytem z hořčíkové slitiny, nabízí sériové snímání s frekvencí 6 obr./s, inovativní funkci výřezu 1,3× z formátu DX a vysokou citlivost s nastavením v rozmezí ISO 100–6400 pro vynikající výsledky za špatného osvětlení. D7100 umožňuje fotografovat s využitím hledáčku nebo živého náhledu.

Nikon D7100 lze pořídít v českých e-shopech za cenu od Kč do (Zdroj: Heureka.cz) Porovnat ceny >>

A jaké fotografie Nikon D7100 pořizuje? Podívejte, se jaké fotky vyfotili majitelé této zrcadlovky:

sun going down
universidad de deusto
Port Willunga - Macro Lens
永安漁港 Nikon D7100
Nikon D7100 lze pořídít v českých e-shopech za cenu od Kč do (Zdroj: Heureka.cz) Porovnat ceny >>

www.techfan.cz - Váš průvodce moderními technologiemi

Na tomto webu se mohou zobrazovat reklamní odkazy. Získané prostředky z reklamních odkazů jsou použity k provozu tohoto webu a nemají žádný vliv na obsah, témata či přívěsky.

Recenze na webu odráží zkušenosti autora a jeho pocity z recenzovaných produktů. Berte na vědomí, že výsledky recenzí jsou subjektivním hodnocením!

Zásady ochrany osobních údajů

Budete přesměrováni. Případně klikněte zde