Jak fotí Nikon D3200: uživatelské fotky ze zrcadlovky

Seriál "Jak fotí" pokračuje a tentokrát se zaměříme na jednu z nejlevnějších zrcadlovek na trhu. Jak tedy fotí Nikon D3200?

Naposled jsme si v tomto seriálu fotek od uživatelů ukázali, jak fotí bezzrcadlovka Olympus E-M10 (více zde). Dnes se zaměříme na zrcadlovku Nikon D3200. Ta je jednou z nejlevnějších zrcadlovek na trhu a proto se můžete sami přesvědčit, jaké fotky s tímto foťákem nafotili samotní majitelé D3200.

Tato jednooká zrcadlovka je vybavena obrazovým snímačem CMOS s 24,2 milionů pixelů, výkonným systémem zpracování obrazu Nikon EXPEED 3 a nabízí výjimečně kvalitní snímky a videosekvence D-Movie ve formátu Full HD. Nabízí obrazový snímač CMOS s 24,2 milionů pixelů.

Nikon D3200 lze pořídit v e-shopech za cenu od (Zdroj: Heureka.cz)
Porovnat ceny >>

Fotky z Nikon D3200:

nikon d3200 photos
Life of fishermen (Explored)
Spiderweb Pearls
Waiting..

Aktuální cena Nikon D3200 v českých e-shopech: (Zdroj: Heureka.cz, ) je velmi lákavá a za tuhle částku tato zrcadlovka nepořizuje vůbec špatné snímky. Co na ni říkáte? Napište do diskuze:

www.techfan.cz - Váš průvodce moderními technologiemi

Na tomto webu se mohou zobrazovat reklamní odkazy. Získané prostředky z reklamních odkazů jsou použity k provozu tohoto webu a nemají žádný vliv na obsah, témata či přívěsky.

Recenze na webu odráží zkušenosti autora a jeho pocity z recenzovaných produktů. Berte na vědomí, že výsledky recenzí jsou subjektivním hodnocením!

Zásady ochrany osobních údajů

Budete přesměrováni. Případně klikněte zde