Hawkeye Firefly 6S: 4K video a stabilizace pomocí gyroskopu

Další čínská outdoorová kamera chce uspět na trhu. Hawkeye Firefly 6S přináší velmi dobrou HW specifikaci a příznivou cenu.

4K vide s 24fps, 2K video s 30 snímky za sekundu a Full HD video s 60ti snímkovou frekvencí. To je novinka Hawkeye Firefly 6S, která se snaží protlačit na trh s akčními kamerami.

Hawkeye Firefly 6S má senzor od Sony s 16Mpx, konkrétně se jedná o Sony Exmor IMX206. Kamera dokáže stabilizovat video pomocí gyroskopu. U 4K videa se musíme spokojit s dopočtem, ale 2K video už bude nativní. Firefly 6S nabídne také slušnou kapacitu baterie, ta má totiž 1600mAh a podle výrobce vydrží kamera natáčet při Full HD videu 90 minut. Kamera má také přední OLED displej, který usnadní nastavování kamery a pochopitelně jí nechybí WiFi konektivita.

Kameta Hawkeye Firefly 6S se v současné době prodává na čínském trhu za cenu přes 100 amerických dolarů. Co na kameru říkáte? Napište do diskuze:

www.techfan.cz - Váš průvodce moderními technologiemi

Na tomto webu se mohou zobrazovat reklamní odkazy. Získané prostředky z reklamních odkazů jsou použity k provozu tohoto webu a nemají žádný vliv na obsah, témata či přívěsky.

Recenze na webu odráží zkušenosti autora a jeho pocity z recenzovaných produktů. Berte na vědomí, že výsledky recenzí jsou subjektivním hodnocením!

Zásady ochrany osobních údajů

Budete přesměrováni. Případně klikněte zde