GoPro Hero 5: 8K video s 30fps a 1080p video s 240fps?

Hero 5 je pro GoPro zásadní model. Společnosti GoPro klesají zisky a potřebuje přijít s modelem, který opět překoná všechny outdoorové kamery. Bude to právě Hero 5?

GoPro měla svůj nejnovější model Hero 5 vydat už na konci roku 2015. Společnost se ale na poslední chvíli rozhodla udělat několik zásadních změn ve své nejnovější outdoorové kameře a začátek prodeje se odsunul. Podle informací, které máme, by se GoPro Hero 5 mělo na trh dostat před letní sezonou.

A čím víc se blíží vydání nového Hero 5, tak tím víc se množí spekulace o specifikacích kamery. Píše se o 8K rozlišení nahrávaného video s 30fps. UltraHD video by kamera měla umět s 60ti snínky za sekundu a 1080p video by mělo disponovat dokonce 240fps.

Kamera GoPro Hero 5 by měla mít dokonce baterii o kapacitě 2800 mAh, což je téměř jednou tolik než u současných modelů Hero 4 Black a Silver edition. Také se hovoří o zvýšené hodnotě ochrany kamery proti vodě - Hero 5 by měla být voděodolná až do hloubky 60 metrů.

Jediná potvrzená informace je, že Hero 5 bude menší a lehčí než Hero 4 Black a Silver Edition.

Většina informací jsou stále jen spekulacemi. Co je ale jisté, že Hero 5 bude stěžejní model pro GoPro. O špatných výsledcích GoPro jsme psali zde, díky jim byla společnost GoPro nucena ukončit prodej nejlevnějších modelů svých kamer. Proto je pro GoPro nezbytně nutné, aby modelem Hero 5 zaujala.

Co si myslíte vy? Jaká bude kamera GoPro Hero 5? Napište do diskuze:

www.techfan.cz - Váš průvodce moderními technologiemi

Na tomto webu se mohou zobrazovat reklamní odkazy. Získané prostředky z reklamních odkazů jsou použity k provozu tohoto webu a nemají žádný vliv na obsah, témata či přívěsky.

Recenze na webu odráží zkušenosti autora a jeho pocity z recenzovaných produktů. Berte na vědomí, že výsledky recenzí jsou subjektivním hodnocením!

Zásady ochrany osobních údajů

Budete přesměrováni. Případně klikněte zde