Garmin Virb XE nabídne víc než ostatní

Akční kamera od Garminu nabízí 2K video, voděodolnost do 50 metrů bez pouzdra nebo záznam srdečního tepu či rychlosti.

Nová řada kamer od Garminu nabízí funkce, které v outdoorových kamerách jen tak nenajdeme. Díky integrované MotionMetrix technologii jsou schopné současně s videem zaznamenávat informace o rychlosti pohybu, přetížení, nadmořské výšce, srdečním tepu, teplotě a podobně. Takto zaznamenané informace lze následně vložit do videa a ty jsou pak k dispozici při přehrávání. 

Kamera Virb XE nahrává videa při rozlišení 1440p s 30fps, 1080p s 60fps a 720p video můžete mít se 120 snímky za sekundu. Fotografie je možné pořizovat při rozlišení 12MPx. Kameře nechybí stabilizace pomocí gyroskopu a je možné ji propojit s přídávným dálkovým ovladačem. 

Ojedinělá je i funkce Virb Tracking, která Vám pomůže v případě, že při natáčení kameru ztratíte a lokalizuje poslední známou pozici kamery. Kamera se dokáže propojit také s bezdrátovými Bluetooth headsety nebo mikrofony pro audio záznam ve vysoké kvalitě.

Kamera od Garminu je voděodolná až do hloubky 50 metrů a nepotřebuje k tomu žádné pouzdro, tedy i nahrávaný zvuk je kvalitnější než u všech outdoorových kamer, které je nutné pro voděodolnost do pouzdra zavírat.

Kameře nechybí WiFi, paměťové karty jsou podporovány až do velikosti 128GB. Uživatelsky vyměnitelná baterie vydrží na nabití až 2 hodinu u 1080p 30fps záznamu.

Kamera Garmin Virb XE má i svou levnější sestru, která nahrává videa při maximálním rozlišení 1080p s 30fps. Ostatní funkce jsou u obou kamer shodné.

GARMIN VIRB XE lze pořídít v českých e-shopech za cenu od Kč do (Zdroj: Heureka.cz) Porovnat ceny >>

GARMIN VIRB X lze pořídít v českých e-shopech za cenu od Kč do (Zdroj: Heureka.cz) Porovnat ceny >>

www.techfan.cz - Váš průvodce moderními technologiemi

Na tomto webu se mohou zobrazovat reklamní odkazy. Získané prostředky z reklamních odkazů jsou použity k provozu tohoto webu a nemají žádný vliv na obsah, témata či přívěsky.

Recenze na webu odráží zkušenosti autora a jeho pocity z recenzovaných produktů. Berte na vědomí, že výsledky recenzí jsou subjektivním hodnocením!

Zásady ochrany osobních údajů

Budete přesměrováni. Případně klikněte zde