DJI OSMO - 4K kamera s gimbal stabilizátorem

Společnost DJI, která je známá především díky svým špičkovým dronům, vypustila do světa 4K kameru, která disponuje stabilizátorem gimbal. 

Drony od společnosti DJI určitě znáte. Nyní ale tato společnost přichází i s kamerou. Ta se pyšní rozlišením videa až do rozlišení 4K (4096 x 2160) a hlavně tříosou stabilizací! To zaručuje ostré video bez rozmazání či schvění a to i za pohybu. 

DJI™ OSMODJI™ OSMO

Kamera DJI Osmo má senzor Sony Exmor R CMOS 1/2,3", který má rozlišení 12,4Mpx. 4K videa je kamera schopná nahrávat při 24fps. U 2K videa je možnost využít 30 snímků a to nejlepší: Full HD video (1080p) disponuje až 120 snímky za vteřinu. To znamená, že zpomalená videa můžete natáčet i v tomto rozlišení! Videa jsou nahrávána do formátu mp4. 

Baterie kamery Osmo má kapacitu 980 mAh a nabitá na 100% je do jedné hodiny, což je velmi slušný čas. Pochopitelně nechybí WiFi a kamera podporuje paměťové karty až do velikosti 64GB.

DJI OSMO DJI0650 lze pořídit v e-shopech za cenu od (Zdroj: Heureka.cz)
Porovnat ceny >>

Níže se můžete podívat na video z kamery DJI Osmo v porovnání s kamerou bez stabilizátoru. Co na kameru říkáte? Napište nám do diskuze pod článkem.

www.techfan.cz - Váš průvodce moderními technologiemi

Na tomto webu se mohou zobrazovat reklamní odkazy. Získané prostředky z reklamních odkazů jsou použity k provozu tohoto webu a nemají žádný vliv na obsah, témata či přívěsky.

Recenze na webu odráží zkušenosti autora a jeho pocity z recenzovaných produktů. Berte na vědomí, že výsledky recenzí jsou subjektivním hodnocením!

Zásady ochrany osobních údajů

Budete přesměrováni. Případně klikněte zde