Základní GoPro Hero se již prodává. Česká cena nepotěší

GoPro již začalo prodávat svůj nejlevnější model akční kamery. GoPro Hero přichází s 2K 60fps rozlišením či 2" dotykovým displejem a odolností proti vodě do 10 metrů bez pouzdra. Česká cena je spíše zklamáním.

Prodeje GoPro sráží dolů hlavně levná čínská konkurence a tak tato americká společnost přichází s levnou GoPro Hero. Ta nabízí maximálně 2K rozlišení s 60fps a u Full HD videa najdeme také max. 60 snímků za sekundu. Největší výhodou u kamer GoPro (a platí to i nového modelu) je jejich vodotěsnost bez pouzdra až do hloubky 10 metrů.

Bližší specifikace GoPro Hero

A jaká je tedy cena nové akční kamery GoPro Hero? V česku se nejlevnější GoPro začala prodávat za cenu 5990Kč a pro srovnání cen můžete využít následující odkaz:

GoPro CHDHB-501-RW lze pořídít v českých e-shopech za cenu od Kč do (Zdroj: Heureka.cz) Porovnat ceny >>

Na poměry GoPro jde opravdu o nízkou cenu, ovšem jak chce zatopit například čínské Yi Technology, která svůj model Yi 4K (recenze) prodává za cenu hluboce pod 5000Kč? Yi 4K navíc má až 4K rozlišení s 30fps a s 60 snímky za sekundu nabízí dokonce 2,7K rozlišení. Na český trh se navíc chystá nativní 4K akční kamera s kodekem H.265 s cenou pod 4000Kč!

YI 4K Action Camera 2 lze pořídít v českých e-shopech za cenu od Kč do (Zdroj: Heureka.cz) Porovnat ceny >>

Text: Ondřej Kaňa
Zdroj: GoPro

Aktuality

Vybíráme zrcadlovku. Značka levně

DSLR jsou pořád tou nejlepší volbou, co koupit, když to s fotkami myslíte vážně. Jakou zrcadlovku vybrat, aby nás nezruinovala?

Zoner Studio ve verzi 18

Zoner představil svou novou verzi programu pro úpravu fotografií. Zoner studio 18 přináší zjednodušený design, vylepšené úpravy v RAW, podporu 4K rozlišení na monitorech a další.

Nejlepší nové bezzrcadlovky 2015

Bezzrcadlovky nebo chcete-li kompaktní fotoaparáty, jsou nejlepším poměrem cena a výkon. Nestačí-li Vám obyčejný kompaktní fotoaparát a kvalitní zrcadlovka Vám přijde drahá, pak je tady pro Vás náš výběr toho nejlepšího.

Jsem Ezviz S1, jsem legenda

Značka Ezviz označuje svou novou kameru za legendu. Sice jsou to silná slova, ale zaujmout může. Hlavně pro svou výdrž na jedno nabití!

Eken H9 kamera s Ultra HD 4K videem za 2000Kč?

Celkem neznámá čínská společnost Eken představila svou novou outdoorovou kameru s názvem H9. Ta se chlubí možností natáčet videa v rozlišení 4096x2160 pixelů. Tedy v Ultra HD rozlišení.

GoPro Hero 4 Session: nejmenší hrdina!

Výrobce outdoorových kamer GoPro představil svou nejmenší kameru. Jmenuje se Hero 4 Session. Je lehčí a menší než Hero 4, ale stejně vybavená!

www.techfan.cz - Váš průvodce moderními technologiemi

Na tomto webu se mohou zobrazovat reklamní odkazy. Získané prostředky z reklamních odkazů jsou použity k provozu tohoto webu a nemají žádný vliv na obsah, témata či přívěsky.

Recenze na webu odráží zkušenosti autora a jeho pocity z recenzovaných produktů. Berte na vědomí, že výsledky recenzí jsou subjektivním hodnocením!

Zásady ochrany osobních údajů

Budete přesměrováni. Případně klikněte zde