Začátek prodeje SJCAM SJ7 Star odložen na březen

 

V SJCAM nestíhají výrobu své vlajkové lodě a prodej mimo předobjednávky začne až po 10. březnu 2017. Na kameru s nativním 4K rozlišením či 120fps u 1080p videa si tak budeme muset počkat.

SJCAM SJ7 lze pořídít v českých e-shopech za cenu od Kč do (Zdroj: Heureka.cz) Porovnat ceny >>

I když některé a to hlavně čísnké eshopy již nabízí (nebo nabízeli) kameru SJCAM SJ7 Star, tak se jednalo o předprodukční vzorky této kamery, které byly určeny pro testování firmwaru, jenž byl v beta verzi.

SJCAM SJ7 Star bude nejvyšším modelem tohoto čínského výrobce akčních kamer. Nejen, že tělo kamery bude vyrobeno z kovu, tak hlavním lákadlem má být procesor Ambarella A12 a senzor Sony IMX117. Tedy kombinace, která zaručuje nativní 4K video s 30fps či Full HD rozlišení s až 120 snímky za sekundu.

Zadní strana kamery je osazena 2" dotykovým displejem a kamera disponuje elektronickou stabilizací obrazu (poprvé SJCAM opouští stabilizaci pomocí gyroskopu), kterou lze využít u 1080p videa až do 60fps.

V těchto dnech SJCAM začne odesílat první kamery, které jsou již z první produkční várky a jenž byly předobjednány v lednu tohoto roku. Po 10. březnu 2017 pak začne již běžný prodej kamery SJCAM SJ7 Star bez nutnosti předobjednání.

Související články:

Text: Ondřej Kaňa
Zdroj: sjcamhd.com

Aktuality

Karma - Dron od GoPro. Má šanci uspět?

O tom, že společnost známá svými outdoorovými kamerami chystá vlastní dron, se mluví už nějakou dobu. Nyní je jasné, že opravdu bude.

Sunco SO71 - outdoorová kamera s 2,5K videem

Trhu se sportovními kamerami se daří a to je důvod proč na svět přišla další outdoorová kamera. Sunco SO71 má navíc velmi dobré hardwarové parametry.

Vánoce 2015: špičkové kompakty

High-end kompaktní fotoaparáty nabízejí plně manuální režim, kvalitní objektivy a malé a kompaktní tělo. Vybrali jsme pro Vás ty nejlepší, se kterými na Vánoce určitě neuděláte chybu.

Nové objektivy Carl Zeiss Milvus dostupné v ČR!

Nové SLR objektivy Carl Zeiss Milvus jsou dostupné už i v České republice. Ty disponují precizním manuálním ostřením a nabízí vysoký a stabilní obrazový výkon u všech ohniskových vzdáleností.

Vánoce 2015: Vybíráme zrcadlovku

Vánoce se blíží a my začínáme s maratonem doporučovaných digitálních hraček! Dnes se podíváme jakou zrcadlovku koupit pod vánoční stromeček.

www.techfan.cz - Váš průvodce moderními technologiemi

Na tomto webu se mohou zobrazovat reklamní odkazy. Získané prostředky z reklamních odkazů jsou použity k provozu tohoto webu a nemají žádný vliv na obsah, témata či přívěsky.

Recenze na webu odráží zkušenosti autora a jeho pocity z recenzovaných produktů. Berte na vědomí, že výsledky recenzí jsou subjektivním hodnocením!

Zásady ochrany osobních údajů

Budete přesměrováni. Případně klikněte zde