Začal se prodávat dron GoPro Karma s kamerou Hero 6 Black

Akční kamera GoPro Hero6 Black je horká novinka, která jako první na světě nabízí 1080p 240fps rozlišení či 120fps u 2,7K videa. nově ji můžete zakoupit přímo s dronem GoPro Karma. Jaká je cena GoPro Karma s Hero6 Black?

Představení GoPro Hero6 Black ukázalo, že se jedná o nejlíp vybavenou akční kameru. Alespoň, co se snímkové frekvence u videa týče. Hero6 jsme srovnali s loňským modelem GoPro Hero5 Black a také s Yi 4K+.

Akční kamera GoPro Hero6 nejen, že zvládá 4K 60fps rozlišení či Full HD video s 240fps, ale má také elektronickou stabilizaci, která funguje u všech rozlišeních, kterými nejnovější model od GoPro disponuje. Kameře nechybí ani GPS, dotykový displej a je odolná proti vodě až do hloubky 10 metrů bez nutnosti použít pouzdro.

GoPro Karma je v prodeji již delší dobu (včetně času, kdy se Karma neprodávala kvůli problémům) a tento dron od GoPro jsme také srovnali s DJI Mavic PRO. Dron Karma od GoPro dosahuje maximální rychlosti 15m/s a dokáže létat v nadmořské výšce až 3200 metrů. Spolu s dronem dostáváte i grip, který slouží ke stabilizaci videa nahrávaného kamerou GoPro. Výhoda tohoto gripu je, že jej můžete sundat z dronu a používat samostatně jen s kamerou.

A jaké jsou tedy ceny? Samotná akční kamera GoPro Hero6 Black se prodává za 14990Kč a pokud srovnáme cenu samotného dronu GoPro Karma bez kamery a s kamerou GoPro Hero6 Black, tak zjistíme, že se dá dohromady ušetřit 5000Kč. Porovnejte ceny GoPro Hero6, dronu GoPro Karma bez kamery a dronu GoPro Karma s kamerou Hero6:

GoPro HERO6 Black Edition lze pořídít v českých e-shopech za cenu od Kč do (Zdroj: Heureka.cz) Porovnat ceny >>

GoPro Karma Light - QKWXX-015-EU lze pořídít v českých e-shopech za cenu od Kč do (Zdroj: Heureka.cz) Porovnat ceny >>

GoPro Karma™ (včetně kamery HERO6 ) QKWXX-601-EU lze pořídít v českých e-shopech za cenu od Kč do (Zdroj: Heureka.cz) Porovnat ceny >>

GoPro Hero6 Black zakoupíte také na Alza.cz

Text: Ondřej Kaňa
Zdroj: gopro.com

Aktuality

Recenze akční kamery Niceboy Vega 4K

Outdoorová kamera Niceboy Vega 4K dokáže nabídnout u Full HD videa 60fps, má 2" displej a v balení najdeme voděodolný dálkový ovladač. Jak si vedla v našem testu?

www.techfan.cz - Váš průvodce moderními technologiemi

Na tomto webu se mohou zobrazovat reklamní odkazy. Získané prostředky z reklamních odkazů jsou použity k provozu tohoto webu a nemají žádný vliv na obsah, témata či přívěsky.

Recenze na webu odráží zkušenosti autora a jeho pocity z recenzovaných produktů. Berte na vědomí, že výsledky recenzí jsou subjektivním hodnocením!

Zásady ochrany osobních údajů

Budete přesměrováni. Případně klikněte zde