Yuneec Breeze: dron s 4K kamerou a GPS za 13000Kč

Kompaktní dron s 4K kamerou, který má pokročilé funkce jako sledování objektu či automatický návrat do místa, ze kterého vzletěl, nemusí být drahý. Takovým příkladem je i Yuneec Breeze.

Yuneec Breeze 4K se nemůže rovnat s dronem DJI Mavic PRO či GoPro Karma. Nicméně Karma mu může závidět některé funkce, které dron od GoPro nemá.

Dron Yuneec Breeze vydrží sice ve vzduchu jen 13 minut na jedno nabití, ale vzhledem k ceně to není zase až tak špatná hodnota. Nejspíše ani neoslní maximální rychlost, která je 18km/h a maximální výška 80 metrů je také hodnota spíše podprůměrná.

Yuneec Breeze má integrovanou 4K kameru a asi nejzajímavější na tomto dronu je jeho 7 letových režimů:

  1. Pilot: klasický letový režim, kdy dron létá tam, kam ho pošlete
  2. Selfie: na displeji vyberete bod, který dron bude sledovat, výšku a vzdálenost od bodu a dron tento bod bude natáčet
  3. Orbit: dron se bude pohybovat v kruhu kolem vybraného bodu
  4. Journey: při tomto režimu se dron pohybuje šikmo od zvoleného bodu s kamerou namířenou na zvolený bod a po té se vrátí zpět
  5. Follow me: dron bude sledovat vybraný objekt a to i když bude objekt v pohybu
  6. IPS: Breeze udržuje výšku pomocí optického výškoměru a svoji horizontální pozici udržuje pomocí kamery. Tento režim je tak vhodný pro létání uvnitř budov, kde není signál GPS
  7. Return to home: dron se vrátí na místo, ze kterého vzletěl a sám přistane
Dron Breeze se ovládá přes mobilní telefon a aplikaci, v aplikaci je živý náhled z kamery dronu a fotky či videa můžete rovnou sdílet na sociální sítě. Rozměry dronu jsou 196 x 196 x 65 mm a váží 385 gramů.
 
Jak už napovídá nadpis, tak dron Yuneec Breeze 4K se dá sehnat v ČR za částku pod 13000Kč a za tuto cenu je to velmi zajímavý dron.
YUNEEC BREEZE 4K - YUNFCAEU lze pořídít v českých e-shopech za cenu od Kč do (Zdroj: Heureka.cz) Porovnat ceny >>

Bohužel kvalita videa odpovídá ceně dronu a ani funkce režimů letu není úplně 100%:

Aktuality

SJCAM M20: nová mini kamera

Nová kamera od SJCAM s označením M20 bude disponovat 16Mpx senzorem od Sony, stabilizací pomocí gyroskopu a nabídne 2K rozlišení.

Objektivy Zeiss pro telefony iPhone

Společnost Zeiss představila nové objektiy, které jsou určeny pro mobilní telefony iPhone z řady 6. A můžete si pořídit makro, širokoúhlý nebo teleobjektiv.

Movi: 4K kamera pro živé streamy

Na veletrhu CES v Las Vegas byla představena 4K kamera, která nese jednoduchý název Movi a je určena pro živé streamy!

PhaseOne XF100: 100MPx Full frame fotoaparát

Kde až tohle skončí? Rekordman v počtu megapixelů Canon EOS 5DS byl překonán. A to hned dvojnásobně. Nová PhaseOne XF100 přináší totiž rozlišení 100MPx!

X9000: 4K akční kamera za 1500Kč?

  

Další levná čínská kamera, která na svém těle uvádí velký nápis 4K Ultra HD a láká na cenu do 1500Kč. Všechno má svá ale...

www.techfan.cz - Váš průvodce moderními technologiemi

Na tomto webu se mohou zobrazovat reklamní odkazy. Získané prostředky z reklamních odkazů jsou použity k provozu tohoto webu a nemají žádný vliv na obsah, témata či přívěsky.

Recenze na webu odráží zkušenosti autora a jeho pocity z recenzovaných produktů. Berte na vědomí, že výsledky recenzí jsou subjektivním hodnocením!

Zásady ochrany osobních údajů

Budete přesměrováni. Případně klikněte zde