Yi Outdoor Camera: voděodolný strážce domu

Yi Technology rozšiřuje své portfolio o venkovní bezpečnostní kameru s nočním viděním. Je voděodolná, zvládá Full HD rozlišení a pochopitelně ji lze propojit s aplikací, která Vás upozorní, že je kolem kamery pohyb.

Po domácí bezpečnostní IP kameře, kterou jsme měli v recenzi, přichází Yi Technology s novinkou, která je určena pro monitorování venkovního prostředí. Yi Outdoor Camera má certifikaci IP65 a je tak chráněna proti tryskající vodě. Yi Outdoor Camera dokáže upozornit na pohyb v určené oblasti, má detekci pohybu a dokáže upozornit na pohyb třeba jen ve vybraném čase.

Yi Outdoor Camera podporuje také Yi Cloud, do kterého je možné zasílat záznam a pokud by kameru někdo ukradl, tak o nahrávky nepřijdete. Yi Technology nabízí 6 balíčků, které si můžete zakoupit. Pochopitelně nechybí ani možnost nahrávání videa na SD kartu nebo sledování v aplikaci pro mobilní telefony a dokonce i pro PC.

Yi Outdoor Camera má 12 850nm infračervené noční vidění, které se automaticky spustí při nízkém osvětlení a podporuje 1080p 20fps rozlišení. Infračervené vidění je schopné fungovat do vzdálenosti 15 metrů. FOV objektivu je 110° a kamera dokáže fungovat v rozmezí teplot od -15 do +50°C.

Yi Outdoor Camera má rozměry 132 x 68 mm a váží včetně držáku a kabelu 252 gramů. Cena kamery byla stanovena na 99$.

Yi IP Home AMI293 lze pořídít v českých e-shopech za cenu od Kč do (Zdroj: Heureka.cz) Porovnat ceny >>

Aktuality

Neomezené úložiště pro Vaše fotky

Společnost Google spustila službu Fotky Google a nabízí neomezené úložiště pro Vaše fotky. Služba je určená jak pro mobilní zařízení, tak i pro počítače.

 

www.techfan.cz - Váš průvodce moderními technologiemi

Na tomto webu se mohou zobrazovat reklamní odkazy. Získané prostředky z reklamních odkazů jsou použity k provozu tohoto webu a nemají žádný vliv na obsah, témata či přívěsky.

Recenze na webu odráží zkušenosti autora a jeho pocity z recenzovaných produktů. Berte na vědomí, že výsledky recenzí jsou subjektivním hodnocením!

Zásady ochrany osobních údajů

Budete přesměrováni. Případně klikněte zde