Yi Mini Dash: nová levná kamera do auta s Full HD videem

Yi Technology přichází s novou černou skříňkou do auta, které má nenápadný design a zaujme hlavně svou nízkou cenou. Yi Mini Dash Camera nahrává ve Full HD rozlišení, má displej a lze ji propojit s mobilní aplikací.

Yi Technology už nejsou jen akční kamery, ale ve své nabídce mají i několik kamer do auta. Tou novou je Yi Mini Dash Camera, která bude útočit hlavně svou nízkou cenou.

Naší recenzí prošla kamera Yi Dashboard, která se dá směle označit za jednu z nejlepších kamer do auta na českém trhu a to hlavně pro velmi dobrou kvalitu nahrávaného 1080p 60fps videa. Novinka Yi Mini Dash půjde na trh s Full HD rozlišením a maximálně 30 snímky za sekundu, objektiv má úhel záběru 140° (světelnost F/2,2) a na zadní straně kamery najdeme 2" displej s živým náhledem nahrávaného videa.

Vzhledem k tomu, že tato kamera se zařazuje mezi základní kamery do auta, tak nemůžeme čekat funkce jako ADAS či GPS. Yi Mini Dash je alespoň vybavena WIFi a lze ji tak propojit s mobilní aplikací. Pochopitelně nechybí ani G-Senzor, kdy je kamera schopná detekovat kolizi a uzamknout právě nahrávané video proti nechtěnému vymazání.

Yi Mini Dash se na čelní sklo přilepuje pomocí 3M nálepky, výhodou je pak polohovatelný objektiv, který lze nastavit tak, aby opravdu zabíral potřebné místo před vozidlem. Yi Mini Dash se již prodává na oficiálním eshopu prodejce a to za 44,99$, což v přepočtu je něco málo přes 1000Kč!

Aktuality

PhaseOne XF100: 100MPx Full frame fotoaparát

Kde až tohle skončí? Rekordman v počtu megapixelů Canon EOS 5DS byl překonán. A to hned dvojnásobně. Nová PhaseOne XF100 přináší totiž rozlišení 100MPx!

X9000: 4K akční kamera za 1500Kč?

  

Další levná čínská kamera, která na svém těle uvádí velký nápis 4K Ultra HD a láká na cenu do 1500Kč. Všechno má svá ale...

Karma - Dron od GoPro. Má šanci uspět?

O tom, že společnost známá svými outdoorovými kamerami chystá vlastní dron, se mluví už nějakou dobu. Nyní je jasné, že opravdu bude.

Sunco SO71 - outdoorová kamera s 2,5K videem

Trhu se sportovními kamerami se daří a to je důvod proč na svět přišla další outdoorová kamera. Sunco SO71 má navíc velmi dobré hardwarové parametry.

Vánoce 2015: špičkové kompakty

High-end kompaktní fotoaparáty nabízejí plně manuální režim, kvalitní objektivy a malé a kompaktní tělo. Vybrali jsme pro Vás ty nejlepší, se kterými na Vánoce určitě neuděláte chybu.

Nové objektivy Carl Zeiss Milvus dostupné v ČR!

Nové SLR objektivy Carl Zeiss Milvus jsou dostupné už i v České republice. Ty disponují precizním manuálním ostřením a nabízí vysoký a stabilní obrazový výkon u všech ohniskových vzdáleností.

Vánoce 2015: Vybíráme zrcadlovku

Vánoce se blíží a my začínáme s maratonem doporučovaných digitálních hraček! Dnes se podíváme jakou zrcadlovku koupit pod vánoční stromeček.

www.techfan.cz - Váš průvodce moderními technologiemi

Na tomto webu se mohou zobrazovat reklamní odkazy. Získané prostředky z reklamních odkazů jsou použity k provozu tohoto webu a nemají žádný vliv na obsah, témata či přívěsky.

Recenze na webu odráží zkušenosti autora a jeho pocity z recenzovaných produktů. Berte na vědomí, že výsledky recenzí jsou subjektivním hodnocením!

Zásady ochrany osobních údajů

Budete přesměrováni. Případně klikněte zde