Yi Lite Action - nová akční kamera s displejem a stabilizací

 

Yi Lite Action camera bude nástupce první kamery od Yi Technology. Novinka dostane displej, stabilizaci videa a možnost nahrávat interpolovaně až do 4K rozlišení. Podívejte se na kameru Yi Lite Action na prvním videu.

Už na MWC 2017 v Barceloně byla ukázána nová kamera od Yi Technology (psali jsme zde), nyní je jasné, že se bude jmenovat Yi Lite a také jsou dostupné specifikace této kamery.

Yi Lite má na první pohled stejný vzhled jako Yi 4K či Yi 4K+, ovšem po vzoru prvního modelu od Yi půjde o 1080p 60fps akční kameru s možností nahrávat interpolovaně do 4K 15fps rozlišení (po aktualizaci až do 4K 20fps)

Yi Lite je vybavena Sony Exmor Image senzorem s 16MPx SONY IMX206. Čip je Hisilicon Hi3556 s dvoujádrovým procesorem (800MHz A7 a 1.25 GHz A17). Kamera má objektiv s FOV 150° se světelností 2,8 a baterie o kapacitě 1200 mAh by měla vydržet na skvělých 130 minut nahrávání při 1080p 60fps rozlišení.

Nezapomnělo se ani na displej na zadní straně kamery. Ten se oproti nejvyšším modelům o trošku zmenšil a má velikosti 2", pochopitelně nabízí živý náhled nahrávaného videa a je dotykový. Yi Lite dostane také elektronickou stabilizaci videa, chybět nebude ani WiFi a Bluetooth. Rozměry kamery jsou 65mm x 30mm x 42mm a i s baterií váží 72 gramů.

Již teď se můžete podívat na akční kameru Yi Lite na první videu (anglicky):

V současné době je možné na českém trhu zakoupit tři akční kamery od Yi Technology:

Xiaomi YI Lite lze pořídít v českých e-shopech za cenu od Kč do (Zdroj: Heureka.cz) Porovnat ceny >>

Xiaomi Yi Sports Camera lze pořídít v českých e-shopech za cenu od Kč do (Zdroj: Heureka.cz) Porovnat ceny >>

Xiaomi Yi Action 2 4K lze pořídít v českých e-shopech za cenu od Kč do (Zdroj: Heureka.cz) Porovnat ceny >>

Xiaomi Yi 4K+ (4K Plus) lze pořídít v českých e-shopech za cenu od Kč do (Zdroj: Heureka.cz) Porovnat ceny >>

Aktuality

Vybíráme zrcadlovku. Značka levně

DSLR jsou pořád tou nejlepší volbou, co koupit, když to s fotkami myslíte vážně. Jakou zrcadlovku vybrat, aby nás nezruinovala?

Zoner Studio ve verzi 18

Zoner představil svou novou verzi programu pro úpravu fotografií. Zoner studio 18 přináší zjednodušený design, vylepšené úpravy v RAW, podporu 4K rozlišení na monitorech a další.

Nejlepší nové bezzrcadlovky 2015

Bezzrcadlovky nebo chcete-li kompaktní fotoaparáty, jsou nejlepším poměrem cena a výkon. Nestačí-li Vám obyčejný kompaktní fotoaparát a kvalitní zrcadlovka Vám přijde drahá, pak je tady pro Vás náš výběr toho nejlepšího.

Jsem Ezviz S1, jsem legenda

Značka Ezviz označuje svou novou kameru za legendu. Sice jsou to silná slova, ale zaujmout může. Hlavně pro svou výdrž na jedno nabití!

Eken H9 kamera s Ultra HD 4K videem za 2000Kč?

Celkem neznámá čínská společnost Eken představila svou novou outdoorovou kameru s názvem H9. Ta se chlubí možností natáčet videa v rozlišení 4096x2160 pixelů. Tedy v Ultra HD rozlišení.

GoPro Hero 4 Session: nejmenší hrdina!

Výrobce outdoorových kamer GoPro představil svou nejmenší kameru. Jmenuje se Hero 4 Session. Je lehčí a menší než Hero 4, ale stejně vybavená!

www.techfan.cz - Váš průvodce moderními technologiemi

Na tomto webu se mohou zobrazovat reklamní odkazy. Získané prostředky z reklamních odkazů jsou použity k provozu tohoto webu a nemají žádný vliv na obsah, témata či přívěsky.

Recenze na webu odráží zkušenosti autora a jeho pocity z recenzovaných produktů. Berte na vědomí, že výsledky recenzí jsou subjektivním hodnocením!

Zásady ochrany osobních údajů

Budete přesměrováni. Případně klikněte zde