YI Handheld Gimbal oficiálně s výdrží až 4,5 hodiny

Společnost Yi Technology, která je známá hlavně výrobou akčních kamer pro Xiaomi oficiálně představila stabilizátor pro akční kamery. Ten nabízí stabilizaci ve 3 osách a dlouho výdrž na baterii.

O tom, že se chystá gimbal Yi Handheld jsme již psali, teď jsou venku podrobné informace o tomto stabilizátoru pro akční kamery.

Yi handheld stabilizátor

Yi Handheld je stabilizátor akčních kamer ve třech osách, který je určen hlavně pro kamery bez stabilizace, kdy není možné kameru udržet v ruce bez otřesů. Díky citlivým senzorům a střídavým motorkům lze takto stabilizovat kamery, které se na tento stabilizátor umístí.

Jak už to u těchto gimbalů bývá, tak i Yi Handheld nabízí tři módy. Kdy lze uzamknout všechny osy nebo lze nechat naklánět kameru jen v jedné ose. Na spodní straně gimbalu je stativový závit a lze ho tak umístit na monopod či na jakékoliv další příslušenství pro akční kamery. S dodávanými bateriemi je dle výrobce výdrž na jedno nabití až 4,5 hodiny. Rozměry gimbalu jsou 95 x 77 x 75 mm a hmotnost 205 gramů.

Cena gimbalu Yi Handheld zatím není známá, v předprodeji v Číně jej nabízí několik eshopů spolu s kamerou Yi 4K za 530$.

Xiaomi Yi Action 2 4K lze pořídít v českých e-shopech za cenu od Kč do (Zdroj: Heureka.cz) Porovnat ceny >>

Zdroj

Aktuality

PhaseOne XF100: 100MPx Full frame fotoaparát

Kde až tohle skončí? Rekordman v počtu megapixelů Canon EOS 5DS byl překonán. A to hned dvojnásobně. Nová PhaseOne XF100 přináší totiž rozlišení 100MPx!

X9000: 4K akční kamera za 1500Kč?

  

Další levná čínská kamera, která na svém těle uvádí velký nápis 4K Ultra HD a láká na cenu do 1500Kč. Všechno má svá ale...

Karma - Dron od GoPro. Má šanci uspět?

O tom, že společnost známá svými outdoorovými kamerami chystá vlastní dron, se mluví už nějakou dobu. Nyní je jasné, že opravdu bude.

www.techfan.cz - Váš průvodce moderními technologiemi

Na tomto webu se mohou zobrazovat reklamní odkazy. Získané prostředky z reklamních odkazů jsou použity k provozu tohoto webu a nemají žádný vliv na obsah, témata či přívěsky.

Recenze na webu odráží zkušenosti autora a jeho pocity z recenzovaných produktů. Berte na vědomí, že výsledky recenzí jsou subjektivním hodnocením!

Zásady ochrany osobních údajů

Budete přesměrováni. Případně klikněte zde