YI Compact Dash: základní černá skříňka za 1000Kč

YI Compact Dash Camera je nejnižší model černé skříňky do auta od Yi Technology. Tato autokamera nabízí Full HD rozlišení, noční režim a velký 2,7" displej s živým náhledem nahrávaného videa. Yi Compact Dash zaujme i cenou.

V Yi Technology jdou na své kamery do auta trošku jinak, než je tomu zvykem u ostatních firem. Nejdříve svět spatřila černá skříňka Yi Dash Camera (recenze), která nabídla Full HD (1920 x 1080) rozlišení s 60fps a interpelovaně umí i 2K rozlišení. Následoval model s vyšším rozlišením Yi Ultra Dash, tato kamera totiž umí až 2,7K (2688 x 1520) video s 30fps a pochopitelně i zde najdeme Full HD s 60 snímky za sekundu. Novinka Yi Compact Dash bude nejnižším modelem v portfoliu a půjde o konkurenci například pro SJCAM SJDASH.

Yi Compact Dash zvládne maximálně Full HD (1920 x 1080) rozlišení s 30 snímky za sekundu a k dispozici bude ještě HD (1280 x 720) video s 30fps. Tato černá skříňka bude mít objektiv s úhlem záběru 130° se světelností f/2,0. Výrobce se nezmiňuje o přesném typu čipu a senzoru. Jediná informace je, že čip je dvou jádrový a senzor je označován jako 2MPx s vysokou citlivostí a měl by si dobře poradit i při nočním nahrávání. Videa kamera nahrává do MP4 formátu s kodekem H.264.

Na zadní straně Yi Compact Dash najdeme 2,7" displej s náhledem nahrávaného videa. Ten není dotykový a k ovládání kamery slouží 4 tlačítka pod displejem. Nechybí ani WiFi pro propojení kamery s aplikací v mobilním telefonu. Samozřejmostí je pak G-senzor, který v případě nehody uzamkne nahrávané video proti nechtěnému vymazání.

Rozměry Yi Compact Dash jsou 74mm x 52.4mm x 32mm a kamera váží 70,9 gramů. Asi nejzajímavější je cena Yi Compact Dash. Tato černá skříňka do auta se totiž začala prodávat na americkém Amazonu za 40$ a se slevovým kuponem za 36$. V přepočtu a s připočítáním DPH se dostáváme na 940Kč!

V ČR se prodává model Yi Dash Camera (špatně označován prodejci jako Xiaomi) s 1080p 60fps rozlišením a jízdním asistentem ADAS, popřípadě základní FULL HD model od SJCAM SJDASH (špatně označován neznalými prodejci jako M30):

Xiaomi Yi Dash Camera AMI245 lze pořídít v českých e-shopech za cenu od Kč do (Zdroj: Heureka.cz) Porovnat ceny >>

Sjdash M30 G-sensor lze pořídít v českých e-shopech za cenu od Kč do (Zdroj: Heureka.cz) Porovnat ceny >>

Aktuality

Nový dron DJI Mavic Pro Alpine White v limitované edici

DJI přichází s limitovanou edicí svého dronu Mavic PRO. Verze Alpine White nabídne 4K kameru, 65 km/h rychlost letu a hned tři baterie v balení. Navíc celý dron i ovladač jsou vyvedeny v bílé barvě, tak jsme na to u DJI zvyklí.

Den dopravy zdarma až do 15.11.2017. Využijete ho?

Od dnešního dne lze využít Dny dopravy zdarma, které pořádá největší český srovnávač zboží a dá se říct, že tak opravdu odstartovalo předvánoční nakupování. Dopravu zdarma můžete využít až do 15.11.2017.

Akční kamera Gitup F1 dostupná v ČR. Jaká je cena?

Novinka GitUp F1 mezi 4K akčními kamerami se dostává na český trh a cena je celkem nízká! Kamera disponuje čipem Ambarella a senzorem Sony, nechybí jí ani elektronická stabilizace videa. GitUp F1 je již skladem v ČR.

Yi Lite s 1080p 60fps rozlišením v ČR. Jaká je cena?

Yi Lite je nová akční kamera s 1080p 60fps rozlišením, stabilizací videa a s celkem velkou kapacitou baterie. Nechybí jí ani 2" dotykový displej a interpolovaně zvládá až 4K rozlišení. Jaká je česká cena Yi Lite v eshopech?

Yi Outdoor Camera: voděodolný strážce domu

Yi Technology rozšiřuje své portfolio o venkovní bezpečnostní kameru s nočním viděním. Je voděodolná, zvládá Full HD rozlišení a pochopitelně ji lze propojit s aplikací, která Vás upozorní, že je kolem kamery pohyb.

www.techfan.cz - Váš průvodce moderními technologiemi

Na tomto webu se mohou zobrazovat reklamní odkazy. Získané prostředky z reklamních odkazů jsou použity k provozu tohoto webu a nemají žádný vliv na obsah, témata či přívěsky.

Recenze na webu odráží zkušenosti autora a jeho pocity z recenzovaných produktů. Berte na vědomí, že výsledky recenzí jsou subjektivním hodnocením!

Zásady ochrany osobních údajů

Budete přesměrováni. Případně klikněte zde