Xiaomi Mijia Car DVR: nová černá skříňka do auta

Xiaomi představilo svou černou skříňku do auta, která bude mít 3" dotykový displej, Full HD rozlišení a objektiv s úhlem záběru 160° a clonu 1,8.

Xiaomi Mijia lze pořídít v českých e-shopech za cenu od Kč do (Zdroj: Heureka.cz) Porovnat ceny >>

Ještě pod hlavičkou Xiaomi jsme v recenzi měli kameru do auta Yi Dashboard (recenzi najdete zde), nyní se ale Yi Technology osamotnila a tak Xiaomi přichází s další kamerou - Xiaomi Mijia Car DVR.

Xiaomi Mijia CAR DVR s rozměry 87,5 mm x 53mm x 18mm a hmotnostní 90 gramů je osazena 1/2.9" CMOS senzorem Sony IMX323 s rozlišením 2,19MPx a procesorem MStar MSC8328P. Tato kombinace zaručuje 1080p video a bohužel jen s 30 snímky za sekundu. Což je vzhledem k modelu Xiaomi Yi Dashboard celkem zklamání. Objektiv má pak FOV 160° a clonu F1,8.

Baterie v Mijia CAR DVR má kapacitu 240 mAh, tedy není vhodná pro nahrávání videa bez připojení ke zdroji elektrické energie a tato kapacita vystačí na maximálně prohlídnutí pěti minutového videa. Zadní strana kamery bude osazena 3" dotykovým displejem, chybět nebude WiFi konektivita a v kameře najdeme i G-senzor, který v případě nehody uzamkne video, aby nedošlo k jeho vymazání.

Cena Xiaomi Mijia CAR DVR byla stanovena na 99,90$ a v prodeji by měla být do konce března 2017. Na českém trhu si stále můžete zakoupit Xiaomi Yi Dashboard, která navíc přidává hlídání jízdních pruhů a odstup od vozidla před Vámi:

Xiaomi Yi Dash Camera lze pořídít v českých e-shopech za cenu od Kč do (Zdroj: Heureka.cz) Porovnat ceny >>
Xiaomi Mijia lze pořídít v českých e-shopech za cenu od Kč do (Zdroj: Heureka.cz) Porovnat ceny >>
Text: Ondřej Kaňa
Zdroj: igeekphone

Aktuality

Sony představilo novou DSLR Alpha A68

Nový foťák od Sony Alpha A68, který byl právě představen, si půjčuje senzor z nejvyššího mode A77 II, má 24MPx a 79 ostřících bodů.

Elephone 4K levná akční kamera

Maďarský výrobce mobilních telefonů Elephone se pouští do boje i s outdoorovými kamerami. Jejich první kamera by měla umět 4K video.

Eken H3: levná 4K kamera na sport

Nová kamera od Eken s označením H3 bude umět nahrávat videa až do rozlišení 4K. A měla by být velmi levná!

Canon EOS M10 - nová bezzrcadlovka

18Mpx APS-C snímač, Full HD video, výklopný displej. To je nová bezzrcadlovka EOS M10, kterou představila společnost Canon

iPhone 6S: nejlepší fotomobil současnosti?

Apple vybudoval svou pověst mobilních telefonů se skvělým fotoaparátem ne díky množství pixelů, ale na samotné kvalitě fotek. Jak je na tom nový iPhone 6S?

www.techfan.cz - Váš průvodce moderními technologiemi

Na tomto webu se mohou zobrazovat reklamní odkazy. Získané prostředky z reklamních odkazů jsou použity k provozu tohoto webu a nemají žádný vliv na obsah, témata či přívěsky.

Recenze na webu odráží zkušenosti autora a jeho pocity z recenzovaných produktů. Berte na vědomí, že výsledky recenzí jsou subjektivním hodnocením!

Zásady ochrany osobních údajů

Budete přesměrováni. Případně klikněte zde