Xiaomi Mi Action Camera v prodeji v České republice

Xiaomi Mijia 4K nebo chcete-li Xiaomi Mi Action Camera se začala prodávat na pultech českých eshopů. Tato akční kamera s čipem Ambarella a senzorem Sony a velkou kapacitou baterie má celkem příznivou cenu.

O Xiaomi Mijia 4K jsme psali už v srpnu 2018, nyní se tato akční kamera začala prodávat v ČR a to pod názvem Xiaomi Mi Action Camera 4K.

Kamera od Xiaomi je osazena čipem Ambarella A12 a senzorem Sony IMX317, což je 8MPx senzor o velikosti 1/2,5". Maximálním rozlišením, kterým Xiaomi Mi Action Camera disponuje je 4K s 30 snímky za sekundu. U Full HD videa můžeme počítat až s 120fps. Kamera má objektivem s FOV 145° a jeho světelnost je f/2,8. Elektronickou stabilizaci lze využít do 1080p 60fps rozlišení, stejně jako u SJCAM SJ7 Star či Niceboy Vega 5. Tedy u akčních kamery se stejným čipem.
 
Na zadní straně akční kamery od Xiaomi najdeme velký displej s úhlopříčkou 2,4", který pochopitelně nabídne živý náhled nahrávaného videa. Nešetřilo se ani na kapacitě baterie, která je 1450 mAh. Rozměry kamery jsou 71,5 × 42,7 × 29,5 mm a hmotnost má 99 gramů. Kamera má WiFi a USB. A jaká je její cena? V ČR se Xiaomi Mi Action Camera 4K prodává v tomto rozmezí:

Xiaomi Mi Action Camera 4K lze pořídít v českých e-shopech za cenu od Kč do (Zdroj: Heureka.cz) Porovnat ceny >>

Aktuality

PhaseOne XF100: 100MPx Full frame fotoaparát

Kde až tohle skončí? Rekordman v počtu megapixelů Canon EOS 5DS byl překonán. A to hned dvojnásobně. Nová PhaseOne XF100 přináší totiž rozlišení 100MPx!

X9000: 4K akční kamera za 1500Kč?

  

Další levná čínská kamera, která na svém těle uvádí velký nápis 4K Ultra HD a láká na cenu do 1500Kč. Všechno má svá ale...

Karma - Dron od GoPro. Má šanci uspět?

O tom, že společnost známá svými outdoorovými kamerami chystá vlastní dron, se mluví už nějakou dobu. Nyní je jasné, že opravdu bude.

Sunco SO71 - outdoorová kamera s 2,5K videem

Trhu se sportovními kamerami se daří a to je důvod proč na svět přišla další outdoorová kamera. Sunco SO71 má navíc velmi dobré hardwarové parametry.

Vánoce 2015: špičkové kompakty

High-end kompaktní fotoaparáty nabízejí plně manuální režim, kvalitní objektivy a malé a kompaktní tělo. Vybrali jsme pro Vás ty nejlepší, se kterými na Vánoce určitě neuděláte chybu.

Nové objektivy Carl Zeiss Milvus dostupné v ČR!

Nové SLR objektivy Carl Zeiss Milvus jsou dostupné už i v České republice. Ty disponují precizním manuálním ostřením a nabízí vysoký a stabilní obrazový výkon u všech ohniskových vzdáleností.

Vánoce 2015: Vybíráme zrcadlovku

Vánoce se blíží a my začínáme s maratonem doporučovaných digitálních hraček! Dnes se podíváme jakou zrcadlovku koupit pod vánoční stromeček.

www.techfan.cz - Váš průvodce moderními technologiemi

Na tomto webu se mohou zobrazovat reklamní odkazy. Získané prostředky z reklamních odkazů jsou použity k provozu tohoto webu a nemají žádný vliv na obsah, témata či přívěsky.

Recenze na webu odráží zkušenosti autora a jeho pocity z recenzovaných produktů. Berte na vědomí, že výsledky recenzí jsou subjektivním hodnocením!

Zásady ochrany osobních údajů

Budete přesměrováni. Případně klikněte zde