Xiaomi Mi Action Camera v prodeji v České republice

Xiaomi Mijia 4K nebo chcete-li Xiaomi Mi Action Camera se začala prodávat na pultech českých eshopů. Tato akční kamera s čipem Ambarella a senzorem Sony a velkou kapacitou baterie má celkem příznivou cenu.

O Xiaomi Mijia 4K jsme psali už v srpnu 2018, nyní se tato akční kamera začala prodávat v ČR a to pod názvem Xiaomi Mi Action Camera 4K.

Kamera od Xiaomi je osazena čipem Ambarella A12 a senzorem Sony IMX317, což je 8MPx senzor o velikosti 1/2,5". Maximálním rozlišením, kterým Xiaomi Mi Action Camera disponuje je 4K s 30 snímky za sekundu. U Full HD videa můžeme počítat až s 120fps. Kamera má objektivem s FOV 145° a jeho světelnost je f/2,8. Elektronickou stabilizaci lze využít do 1080p 60fps rozlišení, stejně jako u SJCAM SJ7 Star či Niceboy Vega 5. Tedy u akčních kamery se stejným čipem.
 
Na zadní straně akční kamery od Xiaomi najdeme velký displej s úhlopříčkou 2,4", který pochopitelně nabídne živý náhled nahrávaného videa. Nešetřilo se ani na kapacitě baterie, která je 1450 mAh. Rozměry kamery jsou 71,5 × 42,7 × 29,5 mm a hmotnost má 99 gramů. Kamera má WiFi a USB. A jaká je její cena? V ČR se Xiaomi Mi Action Camera 4K prodává v tomto rozmezí:

Xiaomi Mi Action Camera 4K lze pořídít v českých e-shopech za cenu od Kč do (Zdroj: Heureka.cz) Porovnat ceny >>

Aktuality

SJCAM M20: nová mini kamera

Nová kamera od SJCAM s označením M20 bude disponovat 16Mpx senzorem od Sony, stabilizací pomocí gyroskopu a nabídne 2K rozlišení.

Objektivy Zeiss pro telefony iPhone

Společnost Zeiss představila nové objektiy, které jsou určeny pro mobilní telefony iPhone z řady 6. A můžete si pořídit makro, širokoúhlý nebo teleobjektiv.

Movi: 4K kamera pro živé streamy

Na veletrhu CES v Las Vegas byla představena 4K kamera, která nese jednoduchý název Movi a je určena pro živé streamy!

www.techfan.cz - Váš průvodce moderními technologiemi

Na tomto webu se mohou zobrazovat reklamní odkazy. Získané prostředky z reklamních odkazů jsou použity k provozu tohoto webu a nemají žádný vliv na obsah, témata či přívěsky.

Recenze na webu odráží zkušenosti autora a jeho pocity z recenzovaných produktů. Berte na vědomí, že výsledky recenzí jsou subjektivním hodnocením!

Zásady ochrany osobních údajů

Budete přesměrováni. Případně klikněte zde