Voděodolnost do 100 metrů? Kamera Nilox F-60 Evo to umí

Většina outdoorových kamer nabízí voděodolnost do hloubky 30 metrů. Pokud je to pro Vás málo, tak můžete mít kameru Nilox F-60 Evo, které je v prodeji i v ČR.

Nejen v Číně a USA se vyrábějí outdoorové kamery, ale i Itálie se pustila do produkce těchto kamer. Nilox F-60 sice není úplnou novinkou, ale nabídne zajímavé parametry. Tím hlavním lákadlem kamery je voděodolnost v pouzdru až do hloubky 100 metrů. Také potěší výdrž kamery na jedno nabití a to až 165 minut.

Kamera Nilox F-60 nahrává videa v maximálním rozlišení 1080p s 60 snímky za sekundu. CMOS snímač má 16MPx a ke kameře může připojit odnímatelný 2" displej. Kamera má WiFi, USB a HDMI konektor a disponuje G-senzorem. Rozměry kamery jsou 59x43x47mm a hmotnost má 116g. Ke kameře je možné připojit také externí mikrofon, který je součástí balení a na přední straně jsou přepínače pro WiFi a G-senzor.

A jaká je cena této akční kamery? Podívejte se:

Nilox F-60 EVO lze pořídít v českých e-shopech za cenu od Kč do (Zdroj: Heureka.cz) Porovnat ceny >>

www.techfan.cz - Váš průvodce moderními technologiemi

Na tomto webu se mohou zobrazovat reklamní odkazy. Získané prostředky z reklamních odkazů jsou použity k provozu tohoto webu a nemají žádný vliv na obsah, témata či přívěsky.

Recenze na webu odráží zkušenosti autora a jeho pocity z recenzovaných produktů. Berte na vědomí, že výsledky recenzí jsou subjektivním hodnocením!

Zásady ochrany osobních údajů

Budete přesměrováni. Případně klikněte zde