Testujeme černou skříňku do auta Cel-Tec CD30X GPS

Cel-Tec CD30X GPS je malá autokamera s čipem Ambarella, širokoúhlým záběrem 120° a s možností záznamu ve Full HD s 30 snímky za sekundu. Nechybí jí ani displej a dokonce disponuje GPS. Máte-li otázky ke kameře, ptejte se.

V recenzi jsme měli černou skříňku Yi DashBoard a že je o tyto produkty zájem, nasvědčuje i novinka od SJCAM. Dnes na test dorazila autokamera Cel-Tec CD30X, která dokáže nahrávat videa až do rozlišení 2304x1296 s 30fps, nechybí ani Full HD a HD rozlišení.

Objektiv, který je polohovatelný až v rozmezí 90° má úhel záběru 120°, kameře Cel-Tech CD30X nechybí ani 2" displej a hlavně zabudovaný GPS modul, díky kterému lze zpětně ve speciálním přehrávači zobrazit záznam včetně trasy v Google mapách, rychlosti a dat přetížení (nárazů) z G-senzoru.

O zpracování videa se stará čip Ambarella A7LA50 a senzor použitý v této autokameře je Aptina AR0330CS s nativním 3,4MPx rozlišením. Samotná kamera má velmi malé rozměry (87 x 59 x 41mm) a v autě by tak měla být nenápadná.

Máte-li k této kameře do auta s GPS nějaké otázky, tak se můžete ptát v diskuzi pod článkem. Cel-Tech CD30X GPS se prodává v tomto cenovém rozmezí:

CEL-TEC CD30X GPS lze pořídít v českých e-shopech za cenu od Kč do (Zdroj: Heureka.cz) Porovnat ceny >>

Aktuality

Vybíráme zrcadlovku. Značka levně

DSLR jsou pořád tou nejlepší volbou, co koupit, když to s fotkami myslíte vážně. Jakou zrcadlovku vybrat, aby nás nezruinovala?

Zoner Studio ve verzi 18

Zoner představil svou novou verzi programu pro úpravu fotografií. Zoner studio 18 přináší zjednodušený design, vylepšené úpravy v RAW, podporu 4K rozlišení na monitorech a další.

Nejlepší nové bezzrcadlovky 2015

Bezzrcadlovky nebo chcete-li kompaktní fotoaparáty, jsou nejlepším poměrem cena a výkon. Nestačí-li Vám obyčejný kompaktní fotoaparát a kvalitní zrcadlovka Vám přijde drahá, pak je tady pro Vás náš výběr toho nejlepšího.

Jsem Ezviz S1, jsem legenda

Značka Ezviz označuje svou novou kameru za legendu. Sice jsou to silná slova, ale zaujmout může. Hlavně pro svou výdrž na jedno nabití!

Eken H9 kamera s Ultra HD 4K videem za 2000Kč?

Celkem neznámá čínská společnost Eken představila svou novou outdoorovou kameru s názvem H9. Ta se chlubí možností natáčet videa v rozlišení 4096x2160 pixelů. Tedy v Ultra HD rozlišení.

GoPro Hero 4 Session: nejmenší hrdina!

Výrobce outdoorových kamer GoPro představil svou nejmenší kameru. Jmenuje se Hero 4 Session. Je lehčí a menší než Hero 4, ale stejně vybavená!

www.techfan.cz - Váš průvodce moderními technologiemi

Na tomto webu se mohou zobrazovat reklamní odkazy. Získané prostředky z reklamních odkazů jsou použity k provozu tohoto webu a nemají žádný vliv na obsah, témata či přívěsky.

Recenze na webu odráží zkušenosti autora a jeho pocity z recenzovaných produktů. Berte na vědomí, že výsledky recenzí jsou subjektivním hodnocením!

Zásady ochrany osobních údajů

Budete přesměrováni. Případně klikněte zde