Testujeme černou skříňku do auta Cel-Tec CD30X GPS

Cel-Tec CD30X GPS je malá autokamera s čipem Ambarella, širokoúhlým záběrem 120° a s možností záznamu ve Full HD s 30 snímky za sekundu. Nechybí jí ani displej a dokonce disponuje GPS. Máte-li otázky ke kameře, ptejte se.

V recenzi jsme měli černou skříňku Yi DashBoard a že je o tyto produkty zájem, nasvědčuje i novinka od SJCAM. Dnes na test dorazila autokamera Cel-Tec CD30X, která dokáže nahrávat videa až do rozlišení 2304x1296 s 30fps, nechybí ani Full HD a HD rozlišení.

Objektiv, který je polohovatelný až v rozmezí 90° má úhel záběru 120°, kameře Cel-Tech CD30X nechybí ani 2" displej a hlavně zabudovaný GPS modul, díky kterému lze zpětně ve speciálním přehrávači zobrazit záznam včetně trasy v Google mapách, rychlosti a dat přetížení (nárazů) z G-senzoru.

O zpracování videa se stará čip Ambarella A7LA50 a senzor použitý v této autokameře je Aptina AR0330CS s nativním 3,4MPx rozlišením. Samotná kamera má velmi malé rozměry (87 x 59 x 41mm) a v autě by tak měla být nenápadná.

Máte-li k této kameře do auta s GPS nějaké otázky, tak se můžete ptát v diskuzi pod článkem. Cel-Tech CD30X GPS se prodává v tomto cenovém rozmezí:

CEL-TEC CD30X GPS lze pořídít v českých e-shopech za cenu od Kč do (Zdroj: Heureka.cz) Porovnat ceny >>

Aktuality

Panasonic Lumix GH5 přinese 4K video s 60fps!

Společnost Panasonic uvede novinku Lumix GH5, která jako první na světě zvládne nahrávat video v UltraHD rozlišení s 60 snímky za sekundu. Navíc bude disponovat funkcí 6K Photo.

Gitup Git3: další akční kamera se 120fps při Full HD?

Na trh měla přijít další akční kamera, které zvládne nativní 4K rozlišení a u 1080p videa bude k dispozici až 120 snímků za sekundu, navíc bude mít i GPS. Příští rok bychom se měli dočkat kamery Gitup Git3.

Yi 4K Camera umožňuje živý stream na YouTube

Akční kamera Yi 4K nově umožňuje živý stream na YouTube či Facebook. Nutná je aktualizace kamery a aplikace pro mobilní telefony. Podívejte se na video návod, jak celý proces funguje.

Známe oficiální českou cenu dronu DJI Mavic PRO

DJI Mavic PRO je dron, který se dá složit do velikosti láhve a přenášet kdekoliv sebou, má 4K kamerou stabilizovanou ve třech osách a dosahuje rychlosti 64 km/h. Jaké je česká cena?

www.techfan.cz - Váš průvodce moderními technologiemi

Na tomto webu se mohou zobrazovat reklamní odkazy. Získané prostředky z reklamních odkazů jsou použity k provozu tohoto webu a nemají žádný vliv na obsah, témata či přívěsky.

Recenze na webu odráží zkušenosti autora a jeho pocity z recenzovaných produktů. Berte na vědomí, že výsledky recenzí jsou subjektivním hodnocením!

Zásady ochrany osobních údajů

Budete přesměrováni. Případně klikněte zde