Testujeme SJCAM SJ6 LEGEND s dotykovým displejem

Na test dorazila nejnovější sportovní kamera od SJCAM. Novinka SJ6 Legend má 2 displeje a ten zadní je navíc dotykový. Kamera se chlubí senzorem Panasonic s 16MPx a stabilizací pomocí gyroskopu.

Na test dorazila nejnovější akční kamera od SJCAM. Vypadá to, že novinka se chce stát legendou, tedy alespoň dle názvu. Jak obstojí v naší recenzi SJ6 LEGEND? Máte-li dotazy na kameru, tak se můžete ptát do diskuze níže.

Recenze SJCAM SJ6 LegendSJCAM SJ6 Legend - recenze akční kamery

SJ6 Legend je první kamera od SJCAM, která má podporu externího mikrofonu a stejně jako předchozí model M20 k ní jde použít dálkové ovládání. U SJCAM SJ6 Legend byl použit senzor Panasonic s 16MPx a procesor je již všem příznivcům SJCAM známý - jedná se o Novatek 96660.

SJCAM SJ6 Legend disponuje u Full HD videa až 60 snímky za sekundu a nejvyšším nativní rozlišení, které tato akční kamera zvládá je 2K (1440p) s 30fps. Kameře nechybí stabilizace pomocí gyroskopu a na zadní straně kamery je 2" displej, který je dotykový. Pro informace o aktuálním nastavení kamery je k dispozici i stavový displej na předku kamery.

Aktualizováno: RECENZE AKČNÍ KAMERY SJCAM SJ6 LEGEND

SJCAM SJ6 lze pořídít v českých e-shopech za cenu od Kč do (Zdroj: Heureka.cz) Porovnat ceny >>

Aktuality

Známe oficiální českou cenu dronu DJI Mavic PRO

DJI Mavic PRO je dron, který se dá složit do velikosti láhve a přenášet kdekoliv sebou, má 4K kamerou stabilizovanou ve třech osách a dosahuje rychlosti 64 km/h. Jaké je česká cena?

GoPro Hero5 vs Hero4 Black vs Sony FDR-X3000 (video)

GoPro Hero 5 Black a Sony FDR-X3000 jsou nejnovější 4K akční kamery, jak si povedou ve video srovnání s předchozí generací kamery GoPro Hero 4 Black? Podívejte se srovnávací video.

GoPro Karma a GoPro Hero5 Black: 4K video ukázka

GoPro Karma je první dron od této spolčenosti a spolu s akční kamerou Hero5 Black a stabilizátorem dokáží nahrávat opravdu krásná videa. Podívejte se na první video ukázky v UltraHD rozlišení.

Alternativy pro GoPro Hero5 Black. Jakou kameru vybrat?

GoPro Hero5 Black nabízí 2" displej, GPS, hlasové ovládání a hlavně 4K rozlišení a 120fps u Full HD videa. Jaká akční kamera je největší konkurencí? Alternativy nabízí Sony, Garmin, Nikon či Xiaomi.

Yuneec Breeze: dron s 4K kamerou a GPS za 13000Kč

Kompaktní dron s 4K kamerou, který má pokročilé funkce jako sledování objektu či automatický návrat do místa, ze kterého vzletěl, nemusí být drahý. Takovým příkladem je i Yuneec Breeze.

Nikon KeyMission 170: 4K voděodolná akční kamera

Nikon představil novou akční kameru, která je voděodolná i bez pouzdra. KeyMission 170 dokáže nahrávat videa ve 4K rozlišení a u 1080p videa nabídne až 120 snímků za sekundu.

www.techfan.cz - Váš průvodce moderními technologiemi

Na tomto webu se mohou zobrazovat reklamní odkazy. Získané prostředky z reklamních odkazů jsou použity k provozu tohoto webu a nemají žádný vliv na obsah, témata či přívěsky.

Recenze na webu odráží zkušenosti autora a jeho pocity z recenzovaných produktů. Berte na vědomí, že výsledky recenzí jsou subjektivním hodnocením!

Zásady ochrany osobních údajů

Budete přesměrováni. Případně klikněte zde