Sunco SO71 - outdoorová kamera s 2,5K videem

Trhu se sportovními kamerami se daří a to je důvod proč na svět přišla další outdoorová kamera. Sunco SO71 má navíc velmi dobré hardwarové parametry.

Další čínská firma se pustila do výroby outdoorových kamer. Počin od firmy Sunco nese označení SO71. Tato kamera se pyšní procesorem AMB A7LS75, který najdeme třeba i v populární kameře SJCAM SJ5000+ (recenzi kamery najdete zde). Kamera Sunco SO71 se pyšní také senzorem SONY IMX206. Díky této výbavě je kamera schopná natáčet video v rozlišení 2.5K, tedy 2304x1296 bodů při 30ti snímcích za sekundu. Full HD video má 60fps a HD dokonce disponuje 120 snímky za sekundu.

Kamera v pouzdru je voděodolná do hloubky 40 metrů a v balení nechybí spousty příslušenství jako je například držák na řídítka nebo helmu. Kamera se k mobilnímu zařízení dá připojit pomocí WiFi, nechybí ani podpora HDMI. Na zadní straně kamery najdeme 1,54" displej, což je velmi pozitivní informace.

Senzor od Sony má rozlišení 16Mpx a měl by být zárukou i slušně vypadajících fotografií. Jak na tom, ale kamera bude, ukáže až praxe. Kamera podporuje paměťové karty do velikosti 64GB a baterie má velikost 1000 mAh. Výdrž na jedno nabití je v tuto chvíli neznámá.

Kamera Sunco SO71 by se dala označit za konkurenci pro kameru GitUp Git2, kterou budeme mít v našem redakčním testu. Co na Sunco SO71 říkáte? 

www.techfan.cz - Váš průvodce moderními technologiemi

Na tomto webu se mohou zobrazovat reklamní odkazy. Získané prostředky z reklamních odkazů jsou použity k provozu tohoto webu a nemají žádný vliv na obsah, témata či přívěsky.

Recenze na webu odráží zkušenosti autora a jeho pocity z recenzovaných produktů. Berte na vědomí, že výsledky recenzí jsou subjektivním hodnocením!

Zásady ochrany osobních údajů

Budete přesměrováni. Případně klikněte zde