Srovnání GoPro Hero 6 se Sony a Yi 4K+ a nové Niceboy Vega 5

OHLÉDNUTÍ ŘÍJEN - GoPro Hero 6 jsme srovnali s kamerou Sony FDR-X3000 a Yi 4K+, porovnali jsme také SJCAM SJ7 Star a SJ6 Legend, Niceboy má dvě nové akční kamery a představili jsme také Yi Ultra Dash a Drift Ghost 4K.

Jde vidět, že se blíží Vánoce, protože měsíc říjen byl velmi bohatý na novinky a to nejen mezi akčními kamerami. O čem jsme psali v říjnu 2017?

GoPro Hero6 VS Yi 4K+ a Sony FDR-X3000

 
Akční kamera GoPro Hero6 Black je první na světě, která umí Full HD video s 240 snímky za sekundu. Nesmí chybět srovnání této kamery s dosud nejlepší akční kamerou Yi 4K+ a také s výbornou Sony X3000. Navíc se začal prodávat také dron GoPro Karma s Hero6 Black:
 

GoPro HERO6 Black Edition lze pořídít v českých e-shopech za cenu od Kč do (Zdroj: Heureka.cz) Porovnat ceny >>

Vega 5 FUN a Vega 5 POP: nové akční kamery od Niceboy

Niceboy v říjnu uvedl na trh jednu velmi levnou akční kameru, v jejíž menu najdeme dokonce i volbu 4K a 2,7K rozlišení. To je ovšem u Vega 5 FUN jen interpolované. Další novinka Niceboy Vega 5 POP nabídne optickou stabilizaci videa a opravdu obří dotykový displej:
 

Niceboy VEGA 5 Fun lze pořídít v českých e-shopech za cenu od Kč do (Zdroj: Heureka.cz) Porovnat ceny >>

Drift Ghost 4K a Yi Ultra Dash

Akční kamera Drift Ghost 4K byla speciálně vyvinuta pro používání na motorce. Nechybí jí nejen klasické 4K rozlišení, ale disponuje i Cinema 4K módem! Yi Ultra Dash je zase nová kamera do auta s 2,7K rozlišením:
 

SJCAM SJ7 Star VS SJ6 Legend a gimbal od SJCAM

Dostalo se také na přímé srovnání dvou kamer od SJCAM. SJ7 Star je stále nejvyšším modelem akční kamery od SJCAM a byla zařazena také mezi TOP akční kamery, které se dají zakoupit. Jak je na tom ve srovnání s SJ6 Legend? V SJCAM také představili svůj první stabilizátor
 
Acer Vision 360 bude černá skříňka do auta, která Vám auto i ohlídá a Samsung představil opravdu drahou kameru pro virtuální realitu 360 Round.

Aktuality

Recenze akční kamery Niceboy Vega 4K

Outdoorová kamera Niceboy Vega 4K dokáže nabídnout u Full HD videa 60fps, má 2" displej a v balení najdeme voděodolný dálkový ovladač. Jak si vedla v našem testu?

www.techfan.cz - Váš průvodce moderními technologiemi

Na tomto webu se mohou zobrazovat reklamní odkazy. Získané prostředky z reklamních odkazů jsou použity k provozu tohoto webu a nemají žádný vliv na obsah, témata či přívěsky.

Recenze na webu odráží zkušenosti autora a jeho pocity z recenzovaných produktů. Berte na vědomí, že výsledky recenzí jsou subjektivním hodnocením!

Zásady ochrany osobních údajů

Budete přesměrováni. Případně klikněte zde