Soutěž o akční kameru Niceboy Vega+

Vyhrajte v letní soutěži s webem DigitalniKamery.com akční kameru Niceboy Vega+. Tato kamerka nabízí Full HD video, 2" displej, WiFi a voděodolnost do hloubky 30 metrů.

Máte zálusk na sportovní kameru? A co kdybychom Vám jednu darovali za to, že jste fanouškem webu DigitalniKamery.com? Stačí odpovědět na jednoduchou otázku a sledovat nás na facebooku a kamerka Niceboy Vega+ z niceboy.cz může být Vaše!

Hlavní parametry kamery:
  • Rozlišení videa: 1080p 30fps
  • 2" LCD displej s živým náhledem nahrávaného videa
  • WiFi pro propojení kamery s aplikací v mobilním telefonu
  • Pouzdro s voděodolností do hloubky 30 metrů
  • bohaté příslušenství v balení včetně držáku na řídítka či helmu
Jak vyhrát?
Je to jednoduché, stačí se stát fanouškem facebookové stránky DigitalniKamery.com ("to se mi líbí" na stránku) a odpovědět na jednoduchou otázku (Jaký úhel záběru objektivu má nová generace kamery Niceboy Vega+?) pomocí vyplněného formuláře níže. Pokud si s otázkou nebudete vědět rady, tak odpověď najdete na produktové stránce kamery či v naší recenzi.
 
Soutěž probíhá od 1.7.2016 do 31.7.2016 23:59 hodin. Nezapomeňte se seznámit s podrobnými pravidly soutěže.

SOUTĚŽNÍ FORMULÁŘ

www.techfan.cz - Váš průvodce moderními technologiemi

Na tomto webu se mohou zobrazovat reklamní odkazy. Získané prostředky z reklamních odkazů jsou použity k provozu tohoto webu a nemají žádný vliv na obsah, témata či přívěsky.

Recenze na webu odráží zkušenosti autora a jeho pocity z recenzovaných produktů. Berte na vědomí, že výsledky recenzí jsou subjektivním hodnocením!

Zásady ochrany osobních údajů

Budete přesměrováni. Případně klikněte zde