Slevy akčních kamer září 2016: Xiaomi Yi a TomTom Bandit

Jaké slevy se dají najít mezi akčními kamerami? Například TomTom Bandit můžete zakoupit až se 40% slevou a parádní cena je i na první generaci kamery od Xiaomi.

Občas se poštěstí narazit na akční cenu některé sportovní kamery. Ať už jde o omezenou akci nebo jen snížení ceny z důvodu dlouhého prodeje kamery na trh (všechny námi uváděné ceny jsou platné pro den vydání článku).

Druhý případ se týká kamery Xiaomi Yi Action Camera. Tuto kameru jsme měli v našem testi, který najdete zde. Ač kameře chybí displej, což se dá považovat asi za největší nedostatek, tak kamera nahrává opravdu velmi dobré video při rozlišení 1080p s 60 snímky za sekundu. Navíc se dá zakoupit za cenu pod 2000Kč!

Xiaomi Yi Sports Camera lze pořídít v českých e-shopech za cenu od Kč do (Zdroj: Heureka.cz) Porovnat ceny >>

TomTom Bandit je akční kamera, která disponuje až 4K rozlišením, ke kterému se ale dostává interpolací a má jen 15fps. 2K rozlišení je již nativní a to s 30 snímky za sekundu. Stejně jako zmíněná kamera od Xiaomi umí i TomTom nahrávat Full HD video se 60fps. Kamera má také integrovaná pohybová čidla (rychlost, přetížení, nadmořská výška, zrychlení, rotace) a tyto údaje se dají vložit přímo do videa. Kamera TomTom Bandit se začala před rokem na českém trhu prodávat za cenu kolem 11000Kč, k dnešnímu dni se dá ale zakoupit již za méně než 6700Kč!

TomTom Bandit lze pořídít v českých e-shopech za cenu od Kč do (Zdroj: Heureka.cz) Porovnat ceny >>
Zlevněné produkty v sekci Digitální kamery

Aktuality

Vybíráme zrcadlovku. Značka levně

DSLR jsou pořád tou nejlepší volbou, co koupit, když to s fotkami myslíte vážně. Jakou zrcadlovku vybrat, aby nás nezruinovala?

Zoner Studio ve verzi 18

Zoner představil svou novou verzi programu pro úpravu fotografií. Zoner studio 18 přináší zjednodušený design, vylepšené úpravy v RAW, podporu 4K rozlišení na monitorech a další.

Nejlepší nové bezzrcadlovky 2015

Bezzrcadlovky nebo chcete-li kompaktní fotoaparáty, jsou nejlepším poměrem cena a výkon. Nestačí-li Vám obyčejný kompaktní fotoaparát a kvalitní zrcadlovka Vám přijde drahá, pak je tady pro Vás náš výběr toho nejlepšího.

Jsem Ezviz S1, jsem legenda

Značka Ezviz označuje svou novou kameru za legendu. Sice jsou to silná slova, ale zaujmout může. Hlavně pro svou výdrž na jedno nabití!

www.techfan.cz - Váš průvodce moderními technologiemi

Na tomto webu se mohou zobrazovat reklamní odkazy. Získané prostředky z reklamních odkazů jsou použity k provozu tohoto webu a nemají žádný vliv na obsah, témata či přívěsky.

Recenze na webu odráží zkušenosti autora a jeho pocity z recenzovaných produktů. Berte na vědomí, že výsledky recenzí jsou subjektivním hodnocením!

Zásady ochrany osobních údajů

Budete přesměrováni. Případně klikněte zde