SJCAM vydává novou aktualizaci pro akční kameru SJ7 Star

Nový firmware pro akční kameru SJCAM SJ7 Star nese označení 1.1.8 a přináší vylepšenou odezvu dotykového displeje či podporu otočení obrazu o 180° u 4K 30fps rozlišení. Máte kameru SJCAM SJ7 Star aktualizovanou?

SJCAM SJ7 Star je akční kamera s 4K 30fps rozlišením, elektronickou stabilizací videa a nechybí ji ani 2" dotykový displej. Tato kamera od SJCAM prošla také naší recenzí a dostala se do žebříčku nejlepších akčních kamer, které lze zakoupit. Nově dostává SJCAM SJ7 Star aktualizaci na firmware 1.1.8, který přináší tyto změny a vylepšení:

  • vylepšuje odezvu dotyků u displeje
  • mód pro špatné osvětlení dostupný u všech rozlišení
  • podpora otočení obrazu o 180° u 4K rozlišení
  • vylepšuje slow motion videa
  • vylepšuje nastavení expozice
  • a další vylepšení
Kompletní seznam změn u firmwaru 1.1.8 pro akční kameru SJCAM SJ7 Star, včetně možnosti instalace této aktualizace najdete na webu sjcamczech.com.
 
Aktuální cena akční kamery SJCAM SJ7 Star na českém trhu:

SJCAM SJ7 lze pořídít v českých e-shopech za cenu od Kč do (Zdroj: Heureka.cz) Porovnat ceny >>

Aktuality

SJCAM M20: nová mini kamera

Nová kamera od SJCAM s označením M20 bude disponovat 16Mpx senzorem od Sony, stabilizací pomocí gyroskopu a nabídne 2K rozlišení.

Objektivy Zeiss pro telefony iPhone

Společnost Zeiss představila nové objektiy, které jsou určeny pro mobilní telefony iPhone z řady 6. A můžete si pořídit makro, širokoúhlý nebo teleobjektiv.

Movi: 4K kamera pro živé streamy

Na veletrhu CES v Las Vegas byla představena 4K kamera, která nese jednoduchý název Movi a je určena pro živé streamy!

www.techfan.cz - Váš průvodce moderními technologiemi

Na tomto webu se mohou zobrazovat reklamní odkazy. Získané prostředky z reklamních odkazů jsou použity k provozu tohoto webu a nemají žádný vliv na obsah, témata či přívěsky.

Recenze na webu odráží zkušenosti autora a jeho pocity z recenzovaných produktů. Berte na vědomí, že výsledky recenzí jsou subjektivním hodnocením!

Zásady ochrany osobních údajů

Budete přesměrováni. Případně klikněte zde