SJCAM SJDASH se začala prodávat. Jaká je česká cena autokamery?

První černá skříňka do auta od SJCAM se dnes začala prodávat v Číně a nabízena je již i v ČR. Autokamera SJDASH je vybavena senzorem Sony, který zvládá i horší světelné podmínky a kamera je schopná nahrávat videa ve Full HD.

SJCAM je známý čínský výrobce akčních kamer a v tomto segmentu jde o velmi populární značku. Nově se pustili i do kamer do auta a SJCAM SJDASH je jejich první černá skříňka. Kamera je ozasena čipem vlastní výroby SJCAM A7-10 a senzorem Sony IMX323. Ten zvládá i podmínky, při kterých není nejlepší osvětlení. SJCAM SJDASH má úhel záběru 140° a výrobce slibuje jasnou čitelnost registračních značek aut až do vzdálenosti 10 metrů.

SJCAM SJDASH má kondenzátorovou baterii, která by měla zaručovat nepřehřívání kamery i ve velmi horkých dnech (provozní teplota je od -30° až do +85°C). Nechybí ani G-Senzor, který v případě detekce nehody uzamkne záznam videa proti nechtěnému vymazání. Kameře nechybí ani detekce pohybu, kdy spustí nahrávání v případě pohybu před objektivem. Rozměry SJCAM SJDASH jsou 8,40 x 5,20 x 3,20 cm a hmotnost kamery je 100 gramů.

Prodej kamery do auta SJCAM SJDASH začal dnes na eshopu výrobce a čínská cena byla stanovena na 100$. Některé české eshopy již tuto černou skříňku do auta také nabízejí a to za tuto cenu:

Sjdash M30 G-sensor lze pořídít v českých e-shopech za cenu od Kč do (Zdroj: Heureka.cz) Porovnat ceny >>

V českých eshopech se dá pořídit také Yi Dashboard (recenze), která má 1080p 60fps rozlišení a disponuje i jízdním asistentem ADAS:

Xiaomi AMI245 lze pořídít v českých e-shopech za cenu od Kč do (Zdroj: Heureka.cz) Porovnat ceny >>

Na SJCAM SJDASH budeme mít recenzi a to hned, jakmile se dostane do prodeje v České republice. Co na cenu a specifikace SJCAM SJDASH říkáte?

Text: Ondřej Kaňa
Zdroj: sjcamhd.com

Aktuality

SJCAM Gimbal: stabilizátor ve 3 osách pro akční kamery

SJCAM přijde na trh s vlastním stabilizátorem pro akční kamery. Po propojení s modely SJ7 Star a SJ6 Legend bude dokonce možné pomocí gimbalu měnit i režimy nahrávání a stabilizátoru nebude chybět ani joystick pro otáčení kamery.

Samsung 360 Round: 17 senzorů a 4K rozlišení pro každé oko

Samsung představil novou kameru pro virtuální realitu. Samsung 360 Round má 17 senzorů a objektivy se světelností f/1,8, dokáže nahrávat ve 4K rozlišením, které je dostupné pro VR pro každé oko a nechybí ani 6 mikrofonů.

Niceboy Vega 5 POP: nativní 2K rozlišení a optická stabilizace

Niceboy přijde během pár dnů s další novou akční kamerou, která bude mít nativní 2K 30fps rozlišení, optickou stabilizaci videa a obří dotykový displej s úhlopříčkou 2,45". V prodejním balení opět najdeme dálkový ovladač. Známe cenu Vega 5 POP!

YI Ultra Dash: kamera do auta s 2,7K rozlišením

YI Ultra Dash Camera je nová černá skříňka do auta, která zvládne 2,7K 30fps rozlišení či Full HD video s až 60 snímky za sekundu. Má velký 2,7" displej a tuto kameru do auta lze ovládat i pomocí hlasových povelů.

Niceboy Vega 5 FUN s 4K 30fps videem v prodeji. Jaká je cena?

Vega 5 FUN je nová akční kamera od Niceboy, která umí 4K či 2,7K 30fps rozlišení. V prodejním balení Niceboy Vega 5 FUN navíc najdete i dálkový ovladač. Kamera se právě se začala prodávat v českých eshopech a cena příjemně potěší.

Aktualizace firmwaru Xiaomi Mijia 4K přináší anglické menu

Akční kamery Xiaomi Mijia 4K jsou v současné době dodávané pouze s menu v čínštině. Do kamery si ovšem můžete stáhnout beta verzi firmwaru s anglickým menu. Aktualizace přináší také některá vylepšení a opravy chyb.

Akční kamery Niceboy Vega 5 a Vega 4K s powerbankou zdarma

Akční kamery Niceboy Vega 4K a Niceboy Vega 5 jsou aktuálně za akční cenu a navíc s dárkem v podobě 10000 mAh powerbanky zdarma. Ceny těchto akčních kamer začínají už pod hranicí 3000Kč. Vánoce se blíží!

Niceboy Vega 5 FUN s 4K 30fps rozlišením za nízkou cenu?

Niceboy chystá velmi levnou akční kameru, která bude umět 4K a 2,7K rozlišení s 30 snímky za sekundu. Niceboy Vega 5 FUN bude mít v prodejním balení dálkový ovladač a chybět nebude ani 2" displej. Jaká bude cena Vega 5 FUN?

Insta360 Air: proměňte svůj mobilní telefon v 360° 3K kameru

Insta360 Air je miniaturní kamera pro virtuální realitu, která umožní pořizovat 360° videa a fotografie z Vašeho mobilního telefonu. Nahrává videa až do 2K a fotí až do 3K rozlišení, k mobilu se připojuje pomocí USB. Jaká je cena Insta360?

www.techfan.cz - Váš průvodce moderními technologiemi

Na tomto webu se mohou zobrazovat reklamní odkazy. Získané prostředky z reklamních odkazů jsou použity k provozu tohoto webu a nemají žádný vliv na obsah, témata či přívěsky.

Recenze na webu odráží zkušenosti autora a jeho pocity z recenzovaných produktů. Berte na vědomí, že výsledky recenzí jsou subjektivním hodnocením!

Zásady ochrany osobních údajů

Budete přesměrováni. Případně klikněte zde