SJCAM SJ9 Strike: 4K 60fps video a voděodolnost bez pouzdra

SJCAM SJ9 Strike bude nový model akční kamery čínského výrobce. Tato kamera bude voděodolná i bez pouzdra a nabídne až 4K rozlišení s 60 snímky za sekundu. Půjde o důstojného konkurenta pro GoPro HERO7 Black?

GoPro má v současné době jako svůj nejvyšší model HERO 7 Black. SJCAM nově chystá této akční kameře konkurenci, novinka se bude jmenovat SJ9 Strike.

Podle prvních informací bude novinka od SJCAM vodotěsná bez pouzdra do 10 metrů. Srdcem SJ9 Strike bude čip Ambarella H22 a senzor Sony (s největší pravděpodobností IMX377). SJCAM SJ9 Strike bude zvládat až 4K rozlišení s 60 snímky za sekundu a chybět by nemělo ani 240fps u Full HD videa.

Zadní strana kamery bude osazena 2,33" dotykovým displejem a ve výbavě nebude chybět USB-C port. Informace hovoří o šestiosé stabilizaci. Vzhledem k použitému čipu by mělo jít o elektronickou stabilizaci. Podle zákulisních informací bude kamera umět živý stream na Facebook a další sociální sítě. Bohužel náš zdroj nehovoří o přítomnosti GPS.

SJCAM SJ9 Strike lze pořídít v českých e-shopech za cenu od Kč do (Zdroj: Heureka.cz) Porovnat ceny >>

SJCAM SJ9 Strike dává v portfoliu SJCAM určitě větší smysl, než nedávno představené modely Ion. Co říkáte na předběžné informace o SJCAM SJ9 Strike?

Text: Ondřej Kaňa
Zdroj: SJCAM

Aktuality

Neomezené úložiště pro Vaše fotky

Společnost Google spustila službu Fotky Google a nabízí neomezené úložiště pro Vaše fotky. Služba je určená jak pro mobilní zařízení, tak i pro počítače.

 

www.techfan.cz - Váš průvodce moderními technologiemi

Na tomto webu se mohou zobrazovat reklamní odkazy. Získané prostředky z reklamních odkazů jsou použity k provozu tohoto webu a nemají žádný vliv na obsah, témata či přívěsky.

Recenze na webu odráží zkušenosti autora a jeho pocity z recenzovaných produktů. Berte na vědomí, že výsledky recenzí jsou subjektivním hodnocením!

Zásady ochrany osobních údajů

Budete přesměrováni. Případně klikněte zde