SJCAM SJ7 STAR: ukázka nativního 4K rozlišení z kamery

Podívejte se na první video z chystané kamery SJCAM SJ7 STAR, která bude mít dotykový displej, nativní 4K video či 120fps u Full HD rozlišení.

SJCAM SJ7 lze pořídít v českých e-shopech za cenu od Kč do (Zdroj: Heureka.cz) Porovnat ceny >>

Akční kamera SJCAM SJ7 STAR bude disponovat procesorem Ambarella A12 a senzorem Sony IMX177, díky této kombinaci dokáže nahrávat videa v nativním 4K rozlišení a právě takové video se dostalo na internet, jako ukázka z kamery.

Kamera SJCAM SJ7 STAR bude mít také dotykový displej a díky speciálnímu pouzdru bude možné kameru ovládat i pod vodou. Voděodolnost s tímto pouzdrem bude do 3 metrů.

Více informací o kameře SJCAM SJ7 STAR najdete na webu sjcamczech.com.

Ale teď už k videu, které je první jenž natočila právě kamera SJCAM SJ7 STAR. Ač při natáčení nebylo zrovna dobré počasí, tak video nevypadá vůbec špatně. Nezapomeňte si změnit rozlišení.

SJCAM SJ7 lze pořídít v českých e-shopech za cenu od Kč do (Zdroj: Heureka.cz) Porovnat ceny >>

Aktuality

Vybíráme zrcadlovku. Značka levně

DSLR jsou pořád tou nejlepší volbou, co koupit, když to s fotkami myslíte vážně. Jakou zrcadlovku vybrat, aby nás nezruinovala?

Zoner Studio ve verzi 18

Zoner představil svou novou verzi programu pro úpravu fotografií. Zoner studio 18 přináší zjednodušený design, vylepšené úpravy v RAW, podporu 4K rozlišení na monitorech a další.

Nejlepší nové bezzrcadlovky 2015

Bezzrcadlovky nebo chcete-li kompaktní fotoaparáty, jsou nejlepším poměrem cena a výkon. Nestačí-li Vám obyčejný kompaktní fotoaparát a kvalitní zrcadlovka Vám přijde drahá, pak je tady pro Vás náš výběr toho nejlepšího.

Jsem Ezviz S1, jsem legenda

Značka Ezviz označuje svou novou kameru za legendu. Sice jsou to silná slova, ale zaujmout může. Hlavně pro svou výdrž na jedno nabití!

www.techfan.cz - Váš průvodce moderními technologiemi

Na tomto webu se mohou zobrazovat reklamní odkazy. Získané prostředky z reklamních odkazů jsou použity k provozu tohoto webu a nemají žádný vliv na obsah, témata či přívěsky.

Recenze na webu odráží zkušenosti autora a jeho pocity z recenzovaných produktů. Berte na vědomí, že výsledky recenzí jsou subjektivním hodnocením!

Zásady ochrany osobních údajů

Budete přesměrováni. Případně klikněte zde