SJCAM SJ7 Star: TOP akční kamera s 4K rozlišením

Procesor Ambarella A12, senzor Sony, stabilizace videa či dotykový displej. To je chystaným TOP model od SJCAM. Mimo SJ7 Star přijde SJCAM i s levnější variantou SJ6 Legend.

SJCAM SJ7 lze pořídít v českých e-shopech za cenu od Kč do (Zdroj: Heureka.cz) Porovnat ceny >>

Jak právě uveřejnil web sjcamczech.com, tak SJCAM chystá opravdový TOP model akční kamery. SJ7 Star se zařadí po bok Xiaomi Yi 4K či Niceboy Vega 4K PRO.

SJCAM SJ7 Star

Není to tak dávno, co jsme spekulovali o chystané novince od SJCAM (více zde). Nyní je jasné, že SJ7 Star bude mít procesor Ambarella A12 a prozatím neznámý senzor od Sony, tato kombinace dává kameře do vínku UltraHD rozlišení s 30fps a u 1080p videa dokonce až 120 snímků. U HD rozlišení by pak mělo být 200 či 240fps. Stejně jako zmíněná kamera Yi 4K bude mít i novinka dotykový displej a to s 2" úhlopříčkou. Jistě potěší i informace o stativovém závitu na spodní straně SJ7 Star. Kapacita baterie není známá, ale doufáme, že v SJCAM zapomenou na neustále používaných 900 mAh a osadí kameru baterií s větší kapacitou.

Další novinkou v portfoliu SJCAM bude kamera SJ6 Legend. Ta svým hardwarem bude odpovídat kameře SJCAM SJ5000X Elite (její recenzi najdete zde), ale bude mít stejně jako SJ7 dotykový displej na zadní straně a na přední bude další s informacemi o kameře.

Kamery by měly mít stabilizaci videa, WiFi či microHDMI. Podle informací by minimálně jedna z kamer měla podporovat i externí mikrofon.

Datum uvedení a ani ceny nejsou prozatím známé. Předpokládáme, že SJCAM bude chtít stihnout první čtvrtletí roku 2017.

SJCAM SJ7 lze pořídít v českých e-shopech za cenu od Kč do (Zdroj: Heureka.cz) Porovnat ceny >>

www.techfan.cz - Váš průvodce moderními technologiemi

Na tomto webu se mohou zobrazovat reklamní odkazy. Získané prostředky z reklamních odkazů jsou použity k provozu tohoto webu a nemají žádný vliv na obsah, témata či přívěsky.

Recenze na webu odráží zkušenosti autora a jeho pocity z recenzovaných produktů. Berte na vědomí, že výsledky recenzí jsou subjektivním hodnocením!

Zásady ochrany osobních údajů

Budete přesměrováni. Případně klikněte zde