SJCAM SJ360: kamera pro virtuální realitu na prvním videu

Kamera SJ360 je první kamera od SJCAM určená pro virtuální realitu. Má širokoúhlý objektiv s úhlem záběru 220° a dokáže nahrávat videa ve 2K rozlišení. Co říkáte na video?

O kameře SJCAM SJ360 jsme přinesli informace již v září 2016 (článek najdete zde), nyní se na internetu tato kamera objevuje na videu a to včetně záběrů pořízených právě SJ360.

SJCAM SJ360SJCAM SJ360 video

SJCAM SJ360 bude mít 6 video módů a mimo běžné módy pro virtuální realitu bude s kamerou možné nahrávat i klasické širokoúhlé video, tedy SJ360 půjde využít i jako klasická kamera, stejně jako je tu námi testované Niceboy Pano.

SJCAM SJ360 bude mít procesor Novatek a 12MPx senzor Sony IMX078 a jako své maximum zvládne 2K rozlišení s 30 snímky za sekundu, s baterií o velikosti 1300 mAh pak při tomto rozlišení vydrží nahrávat až 2 hodiny. Bohužel kamera nebude mít ochranné pouzdro v prodejním balení.

A jak kamera vypadá na videu a jaké videa nahrává? Podívejte se:

Cena kamery zatím nebyla zveřejněna a na český trh se dostane počátkem roku 2017. Co na kameru SJCAM SJ360 říkáte?

Aktuality

Eken H9 kamera s Ultra HD 4K videem za 2000Kč?

Celkem neznámá čínská společnost Eken představila svou novou outdoorovou kameru s názvem H9. Ta se chlubí možností natáčet videa v rozlišení 4096x2160 pixelů. Tedy v Ultra HD rozlišení.

GoPro Hero 4 Session: nejmenší hrdina!

Výrobce outdoorových kamer GoPro představil svou nejmenší kameru. Jmenuje se Hero 4 Session. Je lehčí a menší než Hero 4, ale stejně vybavená!

Neomezené úložiště pro Vaše fotky

Společnost Google spustila službu Fotky Google a nabízí neomezené úložiště pro Vaše fotky. Služba je určená jak pro mobilní zařízení, tak i pro počítače.

 

www.techfan.cz - Váš průvodce moderními technologiemi

Na tomto webu se mohou zobrazovat reklamní odkazy. Získané prostředky z reklamních odkazů jsou použity k provozu tohoto webu a nemají žádný vliv na obsah, témata či přívěsky.

Recenze na webu odráží zkušenosti autora a jeho pocity z recenzovaných produktů. Berte na vědomí, že výsledky recenzí jsou subjektivním hodnocením!

Zásady ochrany osobních údajů

Budete přesměrováni. Případně klikněte zde