SJCAM SJ360: kamera pro virtuální realitu na prvním videu

Kamera SJ360 je první kamera od SJCAM určená pro virtuální realitu. Má širokoúhlý objektiv s úhlem záběru 220° a dokáže nahrávat videa ve 2K rozlišení. Co říkáte na video?

O kameře SJCAM SJ360 jsme přinesli informace již v září 2016 (článek najdete zde), nyní se na internetu tato kamera objevuje na videu a to včetně záběrů pořízených právě SJ360.

SJCAM SJ360SJCAM SJ360 video

SJCAM SJ360 bude mít 6 video módů a mimo běžné módy pro virtuální realitu bude s kamerou možné nahrávat i klasické širokoúhlé video, tedy SJ360 půjde využít i jako klasická kamera, stejně jako je tu námi testované Niceboy Pano.

SJCAM SJ360 bude mít procesor Novatek a 12MPx senzor Sony IMX078 a jako své maximum zvládne 2K rozlišení s 30 snímky za sekundu, s baterií o velikosti 1300 mAh pak při tomto rozlišení vydrží nahrávat až 2 hodiny. Bohužel kamera nebude mít ochranné pouzdro v prodejním balení.

A jak kamera vypadá na videu a jaké videa nahrává? Podívejte se:

Cena kamery zatím nebyla zveřejněna a na český trh se dostane počátkem roku 2017. Co na kameru SJCAM SJ360 říkáte?

Aktuality

Sony představilo novou DSLR Alpha A68

Nový foťák od Sony Alpha A68, který byl právě představen, si půjčuje senzor z nejvyššího mode A77 II, má 24MPx a 79 ostřících bodů.

Elephone 4K levná akční kamera

Maďarský výrobce mobilních telefonů Elephone se pouští do boje i s outdoorovými kamerami. Jejich první kamera by měla umět 4K video.

Eken H3: levná 4K kamera na sport

Nová kamera od Eken s označením H3 bude umět nahrávat videa až do rozlišení 4K. A měla by být velmi levná!

Canon EOS M10 - nová bezzrcadlovka

18Mpx APS-C snímač, Full HD video, výklopný displej. To je nová bezzrcadlovka EOS M10, kterou představila společnost Canon

iPhone 6S: nejlepší fotomobil současnosti?

Apple vybudoval svou pověst mobilních telefonů se skvělým fotoaparátem ne díky množství pixelů, ale na samotné kvalitě fotek. Jak je na tom nový iPhone 6S?

www.techfan.cz - Váš průvodce moderními technologiemi

Na tomto webu se mohou zobrazovat reklamní odkazy. Získané prostředky z reklamních odkazů jsou použity k provozu tohoto webu a nemají žádný vliv na obsah, témata či přívěsky.

Recenze na webu odráží zkušenosti autora a jeho pocity z recenzovaných produktů. Berte na vědomí, že výsledky recenzí jsou subjektivním hodnocením!

Zásady ochrany osobních údajů

Budete přesměrováni. Případně klikněte zde