SJCAM SJ360: kamera pro virtuální realitu na prvním videu

Kamera SJ360 je první kamera od SJCAM určená pro virtuální realitu. Má širokoúhlý objektiv s úhlem záběru 220° a dokáže nahrávat videa ve 2K rozlišení. Co říkáte na video?

O kameře SJCAM SJ360 jsme přinesli informace již v září 2016 (článek najdete zde), nyní se na internetu tato kamera objevuje na videu a to včetně záběrů pořízených právě SJ360.

SJCAM SJ360SJCAM SJ360 video

SJCAM SJ360 bude mít 6 video módů a mimo běžné módy pro virtuální realitu bude s kamerou možné nahrávat i klasické širokoúhlé video, tedy SJ360 půjde využít i jako klasická kamera, stejně jako je tu námi testované Niceboy Pano.

SJCAM SJ360 bude mít procesor Novatek a 12MPx senzor Sony IMX078 a jako své maximum zvládne 2K rozlišení s 30 snímky za sekundu, s baterií o velikosti 1300 mAh pak při tomto rozlišení vydrží nahrávat až 2 hodiny. Bohužel kamera nebude mít ochranné pouzdro v prodejním balení.

A jak kamera vypadá na videu a jaké videa nahrává? Podívejte se:

Cena kamery zatím nebyla zveřejněna a na český trh se dostane počátkem roku 2017. Co na kameru SJCAM SJ360 říkáte?

Aktuality

SJCAM M20: nová mini kamera

Nová kamera od SJCAM s označením M20 bude disponovat 16Mpx senzorem od Sony, stabilizací pomocí gyroskopu a nabídne 2K rozlišení.

Objektivy Zeiss pro telefony iPhone

Společnost Zeiss představila nové objektiy, které jsou určeny pro mobilní telefony iPhone z řady 6. A můžete si pořídit makro, širokoúhlý nebo teleobjektiv.

Movi: 4K kamera pro živé streamy

Na veletrhu CES v Las Vegas byla představena 4K kamera, která nese jednoduchý název Movi a je určena pro živé streamy!

PhaseOne XF100: 100MPx Full frame fotoaparát

Kde až tohle skončí? Rekordman v počtu megapixelů Canon EOS 5DS byl překonán. A to hned dvojnásobně. Nová PhaseOne XF100 přináší totiž rozlišení 100MPx!

X9000: 4K akční kamera za 1500Kč?

  

Další levná čínská kamera, která na svém těle uvádí velký nápis 4K Ultra HD a láká na cenu do 1500Kč. Všechno má svá ale...

www.techfan.cz - Váš průvodce moderními technologiemi

Na tomto webu se mohou zobrazovat reklamní odkazy. Získané prostředky z reklamních odkazů jsou použity k provozu tohoto webu a nemají žádný vliv na obsah, témata či přívěsky.

Recenze na webu odráží zkušenosti autora a jeho pocity z recenzovaných produktů. Berte na vědomí, že výsledky recenzí jsou subjektivním hodnocením!

Zásady ochrany osobních údajů

Budete přesměrováni. Případně klikněte zde