SJCAM SJ10 PRO: SJCAM chrlí jednu kameru za druhou

Značce SJCAM se celosvětově nedaří. To je možná také důvod, proč jen pár měsíců po představení modelu SJCAM SJ9 Strike láká na novinku. Na svět se totiž chystá SJCAM SJ10 PRO. Bude mít vůbec co nabídnout?

Českou republiku už značka SJCAM zcela opustila a nejnovější modely nenajdete v českých eshopech vůbec nebo maximálně u pár posledních malinkých prodejců. Teprve v květnu 2019 byla představena poslední řada SJ9 od SJCAM. A už nyní na svých sociálních sítích láká SJCAM na další generační novinku s názvem SJAM SJ10 PRO.

Tip: jaké jsou nejlepší akční kamery, které můžete zakoupit?

SJCAM je na slovo skoupé, co se novinky týče. Na Facebooku jen oznámili, že SJ10 PRO si zachová všechno dobré z předchozích modelů a zapracovali na voděodolnosti. Co to může znamenat? Očekáváme, že model SJ10 PRO bude opět mít jako maximum 4K 60fps video, velký dotykový displej a pochopitelně nebude chybět stabilizace. SJCAM SJ9 Strike byla vodotěsná do 10 metrů bez pouzdra a protože DJI přišlo s akční kamerou OSMO, která je vodotěsná do 11 metrů, tak můžeme očekávat, že SJCAM bude chtít tuto hodnotu překonat. S největší pravděpodobností SJCAM SJ10 PRO nebude vybavená GPS, po které většina fanoušků značky volá už několik let.

Na bližší informace o novince SJCAM SJ10 PRO si budeme muset ještě počkat, stejně tak na cenu. Co by podle Vás měla nová akční kamera od SJCAM umět? Napište do diskuze.

SJCAM SJ9 Strike lze pořídít v českých e-shopech za cenu od Kč do (Zdroj: Heureka.cz) Porovnat ceny >>

Aktuality

SJCAM Gimbal: stabilizátor ve 3 osách pro akční kamery

SJCAM přijde na trh s vlastním stabilizátorem pro akční kamery. Po propojení s modely SJ7 Star a SJ6 Legend bude dokonce možné pomocí gimbalu měnit i režimy nahrávání a stabilizátoru nebude chybět ani joystick pro otáčení kamery.

Samsung 360 Round: 17 senzorů a 4K rozlišení pro každé oko

Samsung představil novou kameru pro virtuální realitu. Samsung 360 Round má 17 senzorů a objektivy se světelností f/1,8, dokáže nahrávat ve 4K rozlišením, které je dostupné pro VR pro každé oko a nechybí ani 6 mikrofonů.

Niceboy Vega 5 POP: nativní 2K rozlišení a optická stabilizace

Niceboy přijde během pár dnů s další novou akční kamerou, která bude mít nativní 2K 30fps rozlišení, optickou stabilizaci videa a obří dotykový displej s úhlopříčkou 2,45". V prodejním balení opět najdeme dálkový ovladač. Známe cenu Vega 5 POP!

YI Ultra Dash: kamera do auta s 2,7K rozlišením

YI Ultra Dash Camera je nová černá skříňka do auta, která zvládne 2,7K 30fps rozlišení či Full HD video s až 60 snímky za sekundu. Má velký 2,7" displej a tuto kameru do auta lze ovládat i pomocí hlasových povelů.

Niceboy Vega 5 FUN s 4K 30fps videem v prodeji. Jaká je cena?

Vega 5 FUN je nová akční kamera od Niceboy, která umí 4K či 2,7K 30fps rozlišení. V prodejním balení Niceboy Vega 5 FUN navíc najdete i dálkový ovladač. Kamera se právě se začala prodávat v českých eshopech a cena příjemně potěší.

Aktualizace firmwaru Xiaomi Mijia 4K přináší anglické menu

Akční kamery Xiaomi Mijia 4K jsou v současné době dodávané pouze s menu v čínštině. Do kamery si ovšem můžete stáhnout beta verzi firmwaru s anglickým menu. Aktualizace přináší také některá vylepšení a opravy chyb.

Akční kamery Niceboy Vega 5 a Vega 4K s powerbankou zdarma

Akční kamery Niceboy Vega 4K a Niceboy Vega 5 jsou aktuálně za akční cenu a navíc s dárkem v podobě 10000 mAh powerbanky zdarma. Ceny těchto akčních kamer začínají už pod hranicí 3000Kč. Vánoce se blíží!

Niceboy Vega 5 FUN s 4K 30fps rozlišením za nízkou cenu?

Niceboy chystá velmi levnou akční kameru, která bude umět 4K a 2,7K rozlišení s 30 snímky za sekundu. Niceboy Vega 5 FUN bude mít v prodejním balení dálkový ovladač a chybět nebude ani 2" displej. Jaká bude cena Vega 5 FUN?

Insta360 Air: proměňte svůj mobilní telefon v 360° 3K kameru

Insta360 Air je miniaturní kamera pro virtuální realitu, která umožní pořizovat 360° videa a fotografie z Vašeho mobilního telefonu. Nahrává videa až do 2K a fotí až do 3K rozlišení, k mobilu se připojuje pomocí USB. Jaká je cena Insta360?

www.techfan.cz - Váš průvodce moderními technologiemi

Na tomto webu se mohou zobrazovat reklamní odkazy. Získané prostředky z reklamních odkazů jsou použity k provozu tohoto webu a nemají žádný vliv na obsah, témata či přívěsky.

Recenze na webu odráží zkušenosti autora a jeho pocity z recenzovaných produktů. Berte na vědomí, že výsledky recenzí jsou subjektivním hodnocením!

Zásady ochrany osobních údajů

Budete přesměrováni. Případně klikněte zde